Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meg kell beszélni, hogy mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg kell beszélni, hogy mi van köztünk? Hogy együtt vagyunk-e?

Figyelt kérdés
Pár napja feküdtem le először a pasival, akivel 1,5 hónapja randizgatunk. Holnap találkozunk azóta először, és beülünk kávézni egy helyre. Nem tudom, hogy mit tegyek, ha felhív utána magához, mert nincs kimondva, hogy mi is van köztünk..Letámadni nem akarom a dologgal, azonban azt sem szeretném, hogy kimondás nélkül szexelgessünk.
2016. febr. 22. 23:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Azonnal meg kell kerdezned, h "jaaaaruuuuuunk?", vagy "nem jaaaaarunk?" mert en jarnek veled, ha te is jarnal velem, de ez azt jelenti h csak egymassal csinaljuk, mert jarunk.

Mert fontos, h jarjunk, de ha nem akarsz jarni azt mondd el lecci mindkettonknek jobb lesz. 14 eves is reg voltam:-))))))

2016. febr. 22. 23:09
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell olyannal lefeküdni, akivel nem tudod, hogy mi van köztetek.
2016. febr. 22. 23:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez nem letámadás szerintem ez teljesen korrekt elvárás, hogy szeretnéd tudni hogy most akkor mi is van. Eleve már csak azért is mert ha te kapcsolatot szeretnél ő viszont csak dugni az jobb ha minél hamarabb kiderül. 1,5 hónap randizás után szerintem simán megkérdezheted.
2016. febr. 23. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!