Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti mit csinálnátok, ha hazugsá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok, ha hazugságon kapnátok a pasit?

Figyelt kérdés

Van egy srác,majdnem 3 hete ismerkedünk.Eleinte folyamatosan írt,elhívott ide-oda,de mindig félénk és nagyon ideges,ha kettesben vagyunk.Ez eddig oké,türelmes vagyok,sőt kimondottan jó érzés,ha egy félénk pasi idővel megnyílik nekem:)Ráadásul még iszonyat jól is néz ki,de ez csak hab a tortán:D

Azonban múlt héten ez megváltozott,már nem bókol azóta,kevesebbet ír és ami a legdurvább,nem hív el sehova.Mikor kérdezte tegnap,hogy mi a gond,mert olyan,mintha haragudnék rá valamiért(nyilván érezte,hogy megváltozott a hozzáállásom),tettem egy próbát:mondtam neki,hogy beszéljük meg ezt a dolgot személyesen,mit szólna a hétfőhöz(ma),az edzőteremnél(együtt járunk edzeni)?Erre azt mondta,hogy nem jó,faktja lesz,majd megbeszéljük.Már ez önmagában furcsa volt,hogy "majd megbeszéljük,hogy mikor találkozunk",de mondom oké.Erre most sorolta,hogy mit csinált ma,és odaírta,hogy fakt után még kondizni is volt.

Szerintem lehet ott egy másik csaj is és nem akarta,hogy ott legyek,de ez mindegy is,hazudott,ennyi.Szerintetek elég,ha többet nem írok neki vissza és nem beszélek vele?Ti mit csinálnátok?

20N

2016. febr. 22. 19:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Úgy látom, te már eldöntötted, mit gondolsz, ami nem baj. Csak arra akartam rávilágítani, hogy nem vagytok egy pár, nem vagytok elkötelezve és hogy egy felnőtt kapcsolatban nem leszel senkinek a világ közepe, pláne 3 hét alatt. Nőj fel. Ettől függetlenül lehet, hogy becsapott, ezt nem tudom innen megítélni, de szerintem reálisan te sem, főleg úgy, ha nem beszéled meg vele.
2016. febr. 22. 20:29
 12/14 anonim ***** válasza:

Egy kicsit túl dramatizálod. Lehet, hogy kicsit sok vagy neki, lehet túl rámenős vagy?

Ő meg lehet azért nem mondta mert nem akart veled talizni.

Én a helyedben én is úgy állnék hozzá, ahogy ő hozzám! Nem érdekelne.

Ha elhívna valahová, akkor megmondanám neki, hogy nem érek rá, aztán ha megkérdezné, hogy miért nem, akkor őszintén megmondanám neki, hogy azért mert te sem értél rá, amikor nekem szükséged lett volna rád. úgyhogy köszönöd ezt a 3 hetet, de elég is volt.

Vagy valami hasonló.

szóval mehet mást hülyíteni.

2016. febr. 22. 20:33
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező én is így gondolom mint te ha valaki nem akar találkozni vagy nem mutat elég érdeklődést annak nem hiányzom.Esetleg még nem biztos benne,hogy mit akar,válaszolgass neki ha nem akarod teljesen elveszíteni.
2016. febr. 22. 20:43
 14/14 A kérdező kommentje:
Én is így gondoltam,nem írok már neki...megbeszélni már nem látom értelmét,minek?Olyan emberre nincs szükségem,aki csak hülyít vagy csak tartalék vagyok neki...HA nagyon keresni fog,hogy miért nem írok már,akkor megmondom neki és kész.
2016. febr. 22. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!