Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok, ha hazugságon kapnátok a pasit?
Van egy srác,majdnem 3 hete ismerkedünk.Eleinte folyamatosan írt,elhívott ide-oda,de mindig félénk és nagyon ideges,ha kettesben vagyunk.Ez eddig oké,türelmes vagyok,sőt kimondottan jó érzés,ha egy félénk pasi idővel megnyílik nekem:)Ráadásul még iszonyat jól is néz ki,de ez csak hab a tortán:D
Azonban múlt héten ez megváltozott,már nem bókol azóta,kevesebbet ír és ami a legdurvább,nem hív el sehova.Mikor kérdezte tegnap,hogy mi a gond,mert olyan,mintha haragudnék rá valamiért(nyilván érezte,hogy megváltozott a hozzáállásom),tettem egy próbát:mondtam neki,hogy beszéljük meg ezt a dolgot személyesen,mit szólna a hétfőhöz(ma),az edzőteremnél(együtt járunk edzeni)?Erre azt mondta,hogy nem jó,faktja lesz,majd megbeszéljük.Már ez önmagában furcsa volt,hogy "majd megbeszéljük,hogy mikor találkozunk",de mondom oké.Erre most sorolta,hogy mit csinált ma,és odaírta,hogy fakt után még kondizni is volt.
Szerintem lehet ott egy másik csaj is és nem akarta,hogy ott legyek,de ez mindegy is,hazudott,ennyi.Szerintetek elég,ha többet nem írok neki vissza és nem beszélek vele?Ti mit csinálnátok?
20N
Egy kicsit túl dramatizálod. Lehet, hogy kicsit sok vagy neki, lehet túl rámenős vagy?
Ő meg lehet azért nem mondta mert nem akart veled talizni.
Én a helyedben én is úgy állnék hozzá, ahogy ő hozzám! Nem érdekelne.
Ha elhívna valahová, akkor megmondanám neki, hogy nem érek rá, aztán ha megkérdezné, hogy miért nem, akkor őszintén megmondanám neki, hogy azért mert te sem értél rá, amikor nekem szükséged lett volna rád. úgyhogy köszönöd ezt a 3 hetet, de elég is volt.
Vagy valami hasonló.
szóval mehet mást hülyíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!