Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondhatom neki? Mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
Voltunk sétálni az áhított hölggyel. Mivel a találkozók előtt egyáltalán nem ismertük egymást rákérdezett, hogy miért akarom annyira megismerni (tuti sejti, hogy nem barátkozni szeretnék). Kibújtam a válaszadás alól és másra tereltem a szót. A találkozó végén elhívtam egy újabbra, amire szerencsémre igent mondott. Szerintetek a következőn elmondjam neki, hogy mit szeretnék, vagy csak utaljak rá? Nem szeretném elijeszteni. Ő 16, én 17 éves vagyok.2015. ápr. 30. 14:22
2/7 A kérdező kommentje:
Ő a legaranyosabb, legrendesebb lány akit megismertem valaha. Nem szeretném meb#szni, komolyan gondolom vele. Nem célom, hogy kihasználjam. Sosem volt még barátnőm, ezért kérdeztem, nem szeretném elcseszni, mert nagyon magával ragadott a leányzó.
2015. ápr. 30. 14:30
3/7 anonim válasza:
Legyél kétértelmű! A lányok szeretik az ilyesmit. Érezteted, hogy többet akarsz, de nem mondod ki direktbe, így nem kényszeríted őket, hogy mindjárt igent vagy nemet kelljen mondaniuk. És amúgy igen: a tetteid beszéljenek, de próbáld felmérni, mikor meddig mehetsz el!
4/7 anonim válasza:
Ne mondd telibe, hogy szeretlek és járni szeretnék veled, hanem közeledj hozzá. Tényleg tettekkel. Nyugodtan adj neki puszit, esetleg szájra puszit vagy próbáld megcsókolni. Érintsd meg nyugodtan. Ne hirtelen és telibe, hanem kezdd el és ha látod rajta, hogy ő is akarja, akkor folytasd ;)
Egy tapasztalt nő a kétértelmű férfit egyenes úton küldi el.
5/7 anonim válasza:
Itt egy 16 éves lányról van szó, nem egy "tapasztalt nő"-ről. Náluk szerintem beválik a kétértelműség (ami jelen esetben nem egyenlő a hülyítéssel).
6/7 anonim válasza:
az jó, amit a négyes mond.
jó, ha érzi, hogy nem csak azért vagy vele, mert éppen ez jutott eszedbe. szavakra ebben tényleg nincs szükség, elég arról beszélgetni, ami eszetekbe jut.
N
7/7 anonim válasza:
Éreztesd vele, hogy fontos neked. Légy kedves, gyengéd, bízd rá, hogy meddig akar elmenni. N beszélj rögtön szerelemről. Ahogy írták, a tettek beszéljenek, de figyeld a jelzéseit. Azért mamlasznak ne tűnj, mert a lányok azt sem szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!