Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki használja a Twoo-t, tudna mondani pár dolgot?
Figyelt kérdés
Tag vagyok, mondom kipróbálom már milyen. Nem fűzök egy ilyen jellegű oldalhoz sem nagy reményeket, mert ismerem...
De, prémium tagként miért van az, hogy ha több nő is rám írt már, válaszolok is, de rakás ideig nem olvassák el, miközben online van nekik kiírva. Csak nem csinálja azt a rendszer, hogy teljesen jól megszerkesztett üzit kiküld rám, mintha a nő írta volna, nem? Igazolt fotókkal rendelkező nők esetében értem ezt. :D
Vagy annyira benne vannak a vadászatban, hogy órák múlva válaszol, ha válaszol? Hiszen akkor is online, és mégis azt írja ki, hogy még nem olvasta az üzenetemet. WTF? Nem értem, akkor minek írnak rám. :)
2016. febr. 22. 18:52
1/2 anonim válasza:
Azok mind botok, nem valódi felhasználók. Sőt, még olyanokkal is szokott engem anno bombázni a rendszer, hogy ez és ez az ismerősöm beszélgetni akar velem...
2/2 Költőnő? válasza:
ja, ez a fix ipszilonnal mittomén mitek egyezik, beszélgetne velewd. Én meg kérdem mi újság, hh rám írt, ő meg azt hitte, én akarok csevegni :D Tisazta kész volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!