Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok nektek mi az ideális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek mi az ideális kapcsolatkeresés?

Figyelt kérdés
Azt szeretném tudni, hogy egy lány mit vár egy fiútól, hogy, hogy kezdjen vele kapcsolatot. Vagyis, hogy az jó, ha odamegyek hozzá bemutatkozom és megkérdezem, hogy van-e barátja vagy azt, hogy nem szeretne-e velem társalogni, jobban megismerni. Vagy mit szolna akkor, ha első beszélgetésnél megmondanám, hogy tetszik nekem(Ez túl határozott nem?). Vagy valamit tudtok mondani, hogy, hogy lehet odamenni egy lányhoz?
2010. márc. 31. 14:53
 1/9 anonim ***** válasza:

szia

nem jó ha ajtóstul rontasz a házba.

Az a legjobb amikor szimplán odamész, bemutatkozol és megkérdezed nincs-e kedve beszélgetni vagy sétálni stb.

Ne nyilvánítsd ki az első megszólaláskor hogy tetszik neked. Szépen lassan vezesd rá :)

2010. márc. 31. 14:57
 2/9 anonim ***** válasza:

14/L

ez lemaradt

2010. márc. 31. 14:57
 3/9 anonim ***** válasza:

Juj, hát ne ilyen direkt barátnőt szeretnék minél hamarabb, bár megértem..

Beszélgess vele, ha valami tetszik rajt akkor mondd, hogy szép a szemed vagy a hajad vagy mit tudom én :D. Beszélgetés elején ne kezdj azzal, hogy van-e valakije.., 15-20 perc után már rákérdezhetsz. Ha jól elbeszélgettek remélhetőleg az őszinte lesz.

Lehet, hogy túl átlagos, de ha mondod, hogy szépnek találod és szeretnéd megismerni, talán ez a legjobb.

2010. márc. 31. 15:00
 4/9 anonim ***** válasza:
*-az
2010. márc. 31. 15:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Kő kóla?
2010. márc. 31. 15:03
 6/9 anonim ***** válasza:

te kb 14-15 éves lehetsz. abban a korban odamész hogy járunk e és ez frankón be fog válni... ...

amugy meg sokkal esélyesebb ha nemigazán mutatod ki mi is a végső célod, inkább csak ismerkedsz csak lazán... aztán jön aminek jönni kell

2010. márc. 31. 15:26
 7/9 anonim ***** válasza:
szerintem is. először mutatkozz be, hívd el dumcsizni aztán pl. hívd meg egy üccsire :P vagy moziba vagy csak úgy sétálni a városba.. Aztán a 3.-4. találkozásnál finoman elmondhatod neki h nagyon aranyosnak, kedvesnek, szépnek tartod és tetszik neked... de ezt csak akkor tedd sztem ha már megvan az összhang;) L/20
2010. ápr. 2. 14:22
 8/9 anonim ***** válasza:

szerintem meg ha odamész hozzá egyértelmű, hogy bejön neked és akarsz tőle valamit -.-

és ezzel nincs semmi baj és aki azt mondja, hogy ne mutasd ki hogy bejön neked és egyéb f*szságok az hülye, mert minden lány külömböző. van aki ezt szereti, van aki azt, hogyha közlöd a tényeket. a lány külseje sokmindent elmond, ahoz alkalmazkodj.

2010. ápr. 2. 14:51
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válszokat!
2010. ápr. 2. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!