Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy a randipartnereim azért izgulnak randin, mert 'jó csaj' vagyok?
A legutóbbi 3 randipartnerem nagyon izgult(ők hívtak el természetesen),egyikőjük teljesen leblokkolt,alig szólalt meg,érezni lehetett az idegességét a levegőben,pedig baromi jó testű és jóképű srác,azt gondoltam,nagyon magabiztos lesz.Holott amikor cseten beszéltünk,folyamatosan elárasztott a bókokkal,de végül abbamaradt az ismerkedés,mert élőben nem tudtunk rendesen beszélgetni,annyira izgatott volt:D Szinte csak én beszéltettem.
A másik 2-vel is én szakítottam meg a kapcsolatot,mert nekem tényleg kell,hogy egy pasi határozott legyen...😪
Ez lehet azért,mert csinos nő vagyok?Nem fényezni akarom magam,de tényleg kíváncsi vagyok,hogy mitől lehettek ennyire izgatottak.Már kezdem azt érezni,hogy velem van valami,de lehet csak pont ilyen félénkebb pasikat fogtam most ki:D
20L
Ebben is lehet valami :)
Egyébként ez női szemszögből is igaz lehet,egy olyan pasival szemben,aki nagyon bejön,máshogy viselkedsz,mert önkéntelenül is van megfelelési kényszered.De egy olyan pasival szemben nincs,aki nem olyan 'hú de jó pasi',ezért velük sokkal természetesebben is lehet viselkedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!