Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a csaj az utolsó pillanatba mindig visszamondja a randit?
Figyelt kérdés
Tudom több oka is lehet. Persze látom rajta hogy nagyon szeretné de mindig visszavonja az utolsó pillanatba.2016. febr. 6. 09:44
1/10 RRR válasza:
ha nem hülyít,akkor csak fél,mert nem volt még randin
próbáld talán olyan helyre hívni,ahol sok ember van,talán az megnyugtatja
de meg is kérdezheted,hogy mi a tök van
2/10 anonim válasza:
Mert esze ágában sincs randizni veled, csak hülyít.
3/10 A kérdező kommentje:
Nem hülyít mert egy munkahelyen dolgozunk és hát nem tesz jót az "imidzsének" egy ilyen dolog, főleg hogy elég zárt a munkahelyünk és sokan vagyunk:) Tudom erre nem lehet alapozni. Meg ahogy mondtam, lehet rajta látni hogy szeretné ő is! Nem vagyok elfogult mert más is igy látja. Leginkább én is arra tippelek hogy fél, vagy nem tudja mit akar.
2016. febr. 6. 09:55
4/10 anonim válasza:
Magad is megvalaszoltad a kerdesed.
Kicsit legyel vele talpraesettebb, csak ne ess at a lo tuloldalara.
5/10 A kérdező kommentje:
Ezek csak tippek. Csak kiváncsi vagyok mások véleményére is hogy mégis mi lehet az ok.
2016. febr. 6. 10:05
6/10 anonim válasza:
Úgy gondolom, ezt a randit nem kéne erőltetni, ha nem akarod magadat a csajnál kellemetlen piócaként elkönyvelni.
7/10 A kérdező kommentje:
Igazából nem szándékozom többször elhívni. Soha nem voltam az a nyomulós fajta, tudom hol az a határ.
2016. febr. 6. 10:44
8/10 anonim válasza:
nem is akarta igazán.
aki nagyon fél is összeszedi magát, ha érdekes emberrel találkozhat. én nem hívnám többet akkor se, ha ő a nő. most ő jön, ha lépni akar.
ha velem ilyen lenne, hogy féltem, megtalálnám a módját, hogy megkeresselek, mikor nem keresel többet.
9/10 A kérdező kommentje:
Az a baj amikor egyszer mondtam neki hogy nem hivom el többet már akkor maga alatt volt teljesen, nem is szolt hozzám, pedig elötte még ő mondta hogy máskor szeretne. Végülis belementem hogy ugorjunk neki mégegyszer, végül abból se lett semmi.
2016. febr. 6. 11:44
10/10 anonim válasza:
Koptasd le magadról, játsszon mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!