Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Melyik fiúval jönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Melyik fiúval jönnétek össze szívesebben?

Figyelt kérdés

Az egyik srác igazi szépfiú, ellenállhatatlan, minden csaj oda van érte, szinte bárkit megkaphat, akit akar. És ő ezt ki is használja. Szinte háremet tart. Össze akarna jönni veled is. Legfeljebb megharcolhatsz érte a többi csajjal, hogy Te legyél számára az egyetlen. :)

Vagy a másik, aki kevésbé sármos, nem csúnya srác, csak nem az előbbi, akinek már a tekintetétől is "nedves" lesz a bugyid. :), Nem kellene rajta osztozkodnod. Mivel nem annyira sármőr, így nem sok csajnak jön be, de azért akad egy pár, akinek azért bejön, de mégis nála kizárólag Te lennél az egyetlen.

#szerelem #párválasztás.
2016. febr. 17. 17:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Az elsővel semmiképp (nem szokott nedves lenni a bugyim egy tekintettől amúgy sem). A másodikkal csak akkor, ha egyébként a személyiségünk passzol.
2016. febr. 17. 17:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Aki nem az elsőt írja, az hazudik.
2016. febr. 17. 17:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Nálam az első szóba se jöhetne. Francnak se kell, hogy megcsaljon..
2016. febr. 17. 17:39
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Az első típusnak nyilván nem egyszerű ellenállni. Viszont amelyik lány képes rá, az egy igazi kincs. Mert náluk akkor nem a külsőségek számítanak kizárólagosan, illetve komoly érettebb gondolkozást sejtet. :)
2016. febr. 17. 17:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Az első. Ő heverne az én lábaim előtt, olyan pillantással és szemekkel amilyen nekem van. Ha meg kellen küzdeni a csajokkal azt meg fél kézzel megcsinálom.

Első.

2016. febr. 17. 17:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Aki elhiszi, hogy az első számára ő lehet az egyetlen, az roppant naiv. Egyetemista koromban volt ilyen pasival dolgom, és igen, megvolt... mint "trófea". A nőknél is lehet ilyen. De eszembe nem jutott, hogy ebből bármi komoly lehetne.

Kapcsolatra mindig a 2. típust választottam.

2016. febr. 17. 17:53
 7/7 anonim ***** válasza:
# 6 vagyok, és még annyit hozzáfűznék, hogy az egyik "egyetem bikája" szeretett volna velem járni. Párszor randiztunk is, de dobtam, mert hiába igyekezett, totálisan alkalmatlan volt egy működőképes kapcsolatra (pl. eszébe se jutott, hogy szóljon, hogy elutazik egy hétre és hasonlók). Hisztis, sértődékeny, egoista volt. Az ilyen tényleg csak trófeának jó.
2016. febr. 17. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!