Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Melyik fiúval jönnétek össze szívesebben?
Az egyik srác igazi szépfiú, ellenállhatatlan, minden csaj oda van érte, szinte bárkit megkaphat, akit akar. És ő ezt ki is használja. Szinte háremet tart. Össze akarna jönni veled is. Legfeljebb megharcolhatsz érte a többi csajjal, hogy Te legyél számára az egyetlen. :)
Vagy a másik, aki kevésbé sármos, nem csúnya srác, csak nem az előbbi, akinek már a tekintetétől is "nedves" lesz a bugyid. :), Nem kellene rajta osztozkodnod. Mivel nem annyira sármőr, így nem sok csajnak jön be, de azért akad egy pár, akinek azért bejön, de mégis nála kizárólag Te lennél az egyetlen.
Az első. Ő heverne az én lábaim előtt, olyan pillantással és szemekkel amilyen nekem van. Ha meg kellen küzdeni a csajokkal azt meg fél kézzel megcsinálom.
Első.
Aki elhiszi, hogy az első számára ő lehet az egyetlen, az roppant naiv. Egyetemista koromban volt ilyen pasival dolgom, és igen, megvolt... mint "trófea". A nőknél is lehet ilyen. De eszembe nem jutott, hogy ebből bármi komoly lehetne.
Kapcsolatra mindig a 2. típust választottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!