Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet normális pasikat találni? Mi az a jel amiből rájövök, hogy igen én kellek neki?! (kérlek kíméljetek az ostoba válaszoktól)
nem szoktam járni szórakozóhelyekre mert ott van a legtöbb para*t.... én ma csak fél 4ig voltam suliban
mindenki írja magáról hogy rendes srác meg h engem keresel!miért hiszitek magatok ezeknek a tulajdonságoknak?
Két lehetőség van...
1. Mivel itt mindenki anoním, így azt ír magáról amit akar... nincs mit vesztenie, hiszen lehet, hogy soha az életben nem jössz rá hogy itt ki kicsoda...
2. Mindenkinek van önbizalma... azért az fontos... mert ha nem bízol magadban, akkor az látszik rajtad, és valamilyen szinten a tudat alatt ez taszító tud lenni...
ma 22:38!
Ebben igazad van... De szerintem egy kapcsolat tönkremeneteléhez is két ember kell...
Mindenkinek van egy ideálja, csak ugye azt az ember a vágyai és a tapasztalatai hatására már olyan tulajdonságokkal ruházta fel, hogy a valóságban nem létezhet... Van aki ebben-abban esetleg hasonlít rá, de más dolgokban teljesen az ellentéte... és így nehéz megtalálni valakit, aki szeret, és lehet szeretni... hiszen mindenkben van hiba... én pl türelmetlen vagyok...
22:55-ös
Például én nem szoktam ideált felállítani mert nincsen értelme.Mindenkiben más tetszik meg.Nyilván vannak az embernek alapvető elvárásai pl nálam a fogak.Tökéletes ember meg nem létetik és igazad van abban hogy két ember kell ahoz hogy egy kapcsolat tönkremegy de akkor mondja ezt mindkét fél és ne az legyen hogy én esetleg ezt mondom ő pedig rá vágja hogy nem csak te voltál a hibás.
tegnapi 22:38 voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!