Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szerezhetném meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezhetném meg?

Figyelt kérdés
Középsuliban elsős csaj vagyok, és van egy fiú aki idén ballag, nekem meg naon megtetszett és meg akarom szerezni! Felvettem msnre de az a gond h nem naon ír! Nem érdeklem? Hallottam olyat róla h nagyon lusta egész nap csak alszik meg gépezik tvzik bulizik. Lehet hogy csak a lustaság jele az is h nem ír gyakran, és esetleg érdekelhetem? Átlagos külsejűnek tartom magam, de sokan mondják h szép vok! Ő viszont téll nagyon helyes és sok csajnak bejön... lehet h csak nem vesz tudomást róla? Mit tegyek? Segítsetek!
2010. márc. 30. 21:49
 1/3 anonim ***** válasza:

szerintem te csak egy átlag kislány vagy aki a következő évi végzősök között is talál majd egy adonisz-t :/

és normális ember nem naon foglalkozik ilyenekkel maximum szex miatt vetít egy kicsit de igaz szerelem szerintem... na mindegy sok sikert

rezgesd meg minden "kurv.anyad irja'ma'n:@"

2010. márc. 30. 21:52
 2/3 A kérdező kommentje:
jobb ötlet? :S
2010. márc. 30. 23:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem egy ötletem van, írj rá. Amúgy meg lehetséges, hogy sok az msn partnere.. ergo nem értelek. Azt, hogy tudomást-e vesz róla, azt mi egyáltalán nem tudjuk, nem ismerjük, ebből a leírt dologból nem jövünk rá.

Mit tegyél? Írj rá párszor, ennyit tudok segíteni, többet nem. Ha úgy érzed, hogy leszar téged, akkor ne foglalkozz vele.

2010. márc. 30. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!