Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Túlzottan giccses vagy mesesze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlzottan giccses vagy meseszerűen romantikus?

Figyelt kérdés

A volt barátnőmmel 87 hétig voltunk együtt, elkövettem egy hibát,szakítottam vele. Eltelt azóta jó sok idő, vissza akarom kapni. Beszélgetünk is, de ez még csak beszélgetés, a siker (ha lesz olyan), még nagyon messze van.

Azt találtam ki hogy az esetleges találkozásunk (randink) végén átadnék neki egy szép dobozt benne 87 hajtogatott rózsával, és azt mondanám, hogy amikor a barátnőm voltál minden héten adnom kellett volna egyet. Ne haragudj.

Néha túlzottan romantikus vagyok, és most nem tudom eldönteni, hogy ez ijesztő vagy szép gesztus. Szerintetek?

2016. febr. 16. 19:32
 1/9 anonim ***** válasza:
87 hét? Soha nem hallottam arról, hogy valaki hetekben számolná a kapcsolatát...ez kissé infantilisnek tűnik nekem, de ettől függetlenül egy próbát megér a dolog...:)
2016. febr. 16. 19:39
 2/9 anonim ***** válasza:
Igazinak jobban örülnék :D
2016. febr. 16. 19:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem tetszene, bár attól függ, hogyan váltatok el. Az én esetemben örülnék neki, de ahhoz nem lenne elég, hogy vele akarjak lenni. De ha esetleg ő is elkönyvelte magában, hogy veled soha többet, akkor is egy megbánásnak és bocsánatkérésnek teljesen jó :)
2016. febr. 16. 19:41
 4/9 A kérdező kommentje:

Es ha 21-et csinalnek?

21 honap...

2016. febr. 16. 19:50
 5/9 anonim ***** válasza:
szerintem aranyos, de egy idő után nem tudna velük mit kezdeni. viszont csinálhatod hogy mindegyikbe írsz egy 'miért szeretlek' dolgot, akkor lehet csak 21 rózsa :) de csak akkor ha már össze fogtok jönni tutira
2016. febr. 16. 19:53
 6/9 anonim ***** válasza:

Nagyon kicsit giccses, de én örülnék neki. Ha komolyan gondolod, persze.

És elég lenne a 21 db a 21 hónapért szerintem.

2016. febr. 16. 19:53
 7/9 anonim ***** válasza:

A 21 is elég szerintem. De ha elkészülsz a 21 darab rózsával, akkor majd látod, hogy ez mennyi. Képzeld el, hogy 4x ennyi lenne. Az már sok helyet foglal.

Nekem még mindig megvan otthon valahol az 1000db hajtogatott darvam... És azok TÉNYLEG minik. 18 darab készült egy a4-es papírból és ekkorákból 1000. És ez is marha sok helyet foglal. Kis dobozokban van egy nagyobb papír szatyorban. Elvan a szekrény tetején a szüleimnél a szobámban sok más szemét mellett, de ha egyszer elhozom a cuccaimat onnan, szerintem nem jön. NAGY. Csinálj 21-et, szép az is. De amúgy aranyos gesztus, nekem tetszik. Ha amúgy a lány is romantikusabb.

2016. febr. 16. 20:33
 8/9 A kérdező kommentje:

Nem egyszeru a helyzet.

Az is nagy szo hogy szobaall velem.

Messze van tolem es ha talalkozik akkor egy szuper randit akarok, hogy lassa az elozo rossz embert mar kinottem.

Tenyleg szeretem...

Es azt megfogadom hogy beleirom a rozsaba miert szeretem.

Eleg 21db. Megbocsajtani kell, nem orokke valonek kell lennie. Ha lesz idom majd meg sok meglepetest csinalok.

2016. febr. 16. 20:53
 9/9 anonim ***** válasza:
szerintem igazinak jobban örülne.
2016. febr. 17. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!