Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a helyzetben mit érdemes tenni?
"komolytalannak éreztem őt, amit neki is elmondtam"
Hát eszerint az első megérzésed volt a helyes. És köszi a magyarázatot, így már értem a sztorit.
Így viszont nagyon nem oké az egész. Én hazaküldeném szépen a többi nőkhöz.
Az érvelésed ott hibádzik, hogy attól még hogy egy srác levelezik Veled, attól még nem vagytok kapcsolatban. Ő így látja, Te pedig nem.....és bevallom őszintén a sráccal értek egyet. Amíg nincs személyes kapcsolat, amíg nincs kölcsönös szimpátia, amíg nem vállaljátok fel közösen hogy jártok, addig egy jelölt Vagy és semmi több. Van aki úgy ismerkedik, hogy délután 2 és 4-re is megbeszél egy randit és még azt sem érzi neccesnek......
38F
*14es!
Ebben egyetértünk, de az én gondom az, hogy neki ott összejött egy kapcsolat, és ennek ellenére folytatta velem az ismerkedést, és állította, hogy szingli
sajnos lehet, hogy veled is úgy fog bánni, ahogy a barátnőjével, főleg, ha nem is látja be, hogy gáz amit csinált, hanem még neki áll feljebb.
én azt tudom tanácsolni, hogy beszéljétek meg a dolgot. miért csinálta, miért nem mondta el, miért zavar ez téged stb...
sajnos nekem az a gyanúm, hogy neki ez így könnyebb volt, és ezért nem járt el korrekten. viszont te biztos ,hogy járni szeretnél olyannal, aki ennyire önző, és nem korrekt? persze lehet más volt mögötte, de azért ne hagyd, hogy kidumálja magát, és elhárítsa a felelősséget.
Koptasd le, nem őszinte, az első adandó alkalommal meg fog csalni. Ráadásul nem is túl okos és még neki áll feljebb...
A tetejébe még nem is téged választott elsőre. Ha van önérzeted, megszabadulsz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!