Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már úgy, hogy akartátok, de nem tettetek semmit?
Figyelt kérdés
29 vagyok éves férfi vagyok, és van egy hölgy, ő 32. Már jó ideje, ergo több hónapja járunk egy olyan táncot, aminek nincsenek lépései. Olyanok vagyunk, mint 2 kutya, akik kerülgetik egymást, meg-megszagolják a másikat, aztán egymásra vicsorognak, kettőt hátralépnek, és kezdődik előről az egész. Már mindenki észrevette a környezetünkben ezt a dolgot, mégsem lép egyikőnk sem a másik felé konkrétan. Annyira mások vagyunk, hogy már összeillünk. :) Volt már valaki ilyen helyzetben? Ha igen, egy rövid összefoglalóban leírná a történetét, és végkimenetelét?2016. febr. 15. 09:00
11/12 anonim 

válasza:

de fogalmazd már meg, hogy ennyi tapasztalat után mi gáol téged ? mert én a saját életemben tudom, őket mi gátolta, többen még tini kisfiuk voltak, aztán volt egy, aki sajna fogllalt volt, egy már nem jo kapcsolatban, de ezt elfeeljtette közölni velem és azért volt olyan tutyimutyi meg huzavona-játékos, aztán a 28 éves meg végülis szintén olyan volt, mint egy 17 éves, mert egy hithű katolikus srác, akinek még nem volt sose kapcsolata előtte.
szoval én ezeket a tipusokat vonzom be. de egyiknek se volt kapcsolata vagy csak egy előttem és azért is voltak bénák meg muják. Neked már volt elég sok, most akkor mi történt ? bármit le tudok képzelni, nem arrol van szo, csak az okokat és a miérteket kifejthetnéd.
12/12 A kérdező kommentje:
Hogy miért? Magam sem tudom, nem szokott problémát okozni az ilyen, spontán vagyok, humoros, barátságos, és mindenkivel megtalálom a közös hangot pillanatok alatt, de ő más (volt :) ). Talán pont mert hosszú ideje ismerem, vannak közös barátok, és néha nem tudjuk elkerülni egymást, így kínosabb lett volna az eselteges kosár lehetősége. De a dolog megoldódott, gyökeresen változott minden egy szerencsés véletlennek köszönhetően. A lényeg, hogy egy együtt töltött éjszakát követően rájöttünk, hogy egész más célok vezérelnek minket, és nem egymást keressük, hanem csak akit bele akartunk látni a másikba. Azóta is jóban vagyunk, de már eszem ágában sincs, hogy közeledjek felé, és újra szívjuk egymás vérét. :)
2016. márc. 16. 23:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!