Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 40 évesen még otthon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 évesen még otthon?

Figyelt kérdés
Nem én vagyok a 28 éves nő, hanem a nővérem. Két hete ismert meg egy nála 11 és fél évvel idősebb férfit ( nyáron lesz 40). Facebookon jelölte be és írt rá. Igazából őt zavarta ez a nagy korkülönbség, de mivel elég sok a közös téma, így belement az ismerkedésbe. Kiderül viszont, hogy közel a 40hez is még otthon lakik, és soha nem élt külön. Elmondása szerint felesleges pénzt kiadnia egy albérletre, mikor otthon jól elvan. Hát, én máshogy látom. Oké, hogy pénz, de szerintem ha egy ember már nem tanul, és van önálló keresete ( annyi persze hogy el tud menni) akkor igenis nem árt leválni a szülőkről, otthon akkor is csak gyerek marad, akárhány éves is. Azt mondta, majd ha lesz olyan párja, akivel el tudja képzelni a családot, akkor megy el. A tesóm és én is18 éves korunk óta külön élünk, teljesen önálló vagyunk. Egyébként a tesóm exe, akivel 6 évig együtt volt, 3,5 évvel volt fiatalabb nála. Kicsit fura neki ez. Félre ne értsétek, nem akarok én beleszólni a nővérem életébe, de mi mindent megosztunk egymással ( legjobb barátnőlk vagyunk) és bizony kétségei vannak a nagy korkülönbség miatt. De nem akar egy olyan embert, aki önállótlan, anyuci kicsi fia. Sajnos pedig akire 40 évig anya főzött,az valószínűleg olyan. ( a pasi első kérdései között volt a mennyire vagy házias.)
2016. febr. 13. 01:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

"egy percig nem lakott külön az gáz."

Mi ebben a gáz? a pasidat csak azért szereted mert úgy hozta neki az élet hogy külön élhet? mert a válaszaidból csak ezt lehet következtetni. Gratulálok a szemléletedhez, tapsold meg magad

2016. febr. 13. 21:26
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem az az ember buta és primitív, aki anélkül ítélkezik valaki felett, hogy mélyebben megismerné a lelkivilágát, okokokat, stb.
2016. febr. 13. 21:38
 13/13 anonim ***** válasza:
Na mi lett?
2016. ápr. 19. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!