Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 és 30 éves nōktōl kérdezem: mi fontos egy férfiban? Ti hogyan választotok/választanátok párt magatoknak?
Érdekelnek a részletek, pl. az illetō kora is mennyire fontos, legyen-e diplomája, vagy a pénz is számit, mennyire lenne kigyurt, mik a tervei a házassággal kapcsolatban és így tovább.
Félrértés ne essék: senkit sem nézek le, ha azt írja, hogy többek között a pénz is számít, csak érdekelnek a részletek.
Ōszintén: nekem is vannak kritériumok (férfiként a nōk felé), emiatt nem lennék meglepve, hogy egy nōnek is lennének.
30/F
Kor: kb velem egyidős -+ 5 év, ez nincs kőbe vésve, de valahogy sohasem vonzttak a korosztályomtól nagyon eltérő korúak.
Diploma: na ezzel mindíg gondba vagyok, számomra a diploma a szorgalom, és haladni akarás jele. Nem feltétlen jár együtt ésszel, de tény, hogy több közös témát, műveltséget találok, a diplomásokkal mint a szakmunkásokkal. És az én képzésem doktorit is ad ami ugyan szakvizsga nélkül szerintem nem sokat ér, de sajnos van akit ez frusztrál.
Külső: személyes preferenciám a hosszú haj, vikinges megjelenés (hogy ilyen pocsékul fejezzem ki magam). Ehhez képest párom 170cm pocakos és a haja is rövid. A külső annyiban fontos, hogy ne taszítson. Tudom, naív hozzáállás, de mindenki megöregszik. Külső alapján választani, rövid kapcsolatnál lehet
Belső: megint nehéz kérdés, szerintem jó ha hasonló a gondolkodásmódunk, értékrendünk, családhoz való hozzáállásunk. Párommal azonos a zeni izlésünk és imádja, hogy szeretek főzni (nem dicsekedni akarok, de nem csinálom rosszúl). Figyel rám, szeret és tisztel nekem ezek nagyon fontosak, "a" nőnek tart és így is kezel (ez mindenkinél mást jelent).
Munka: jelenleg párom is ugyan olyan végzettségű, de nem igazán érdekel, hogy konkrétan mit csinál lényeg, hogy szeresse és tudjon haladni benne ha akar.
Anyagiak: azt preferálom, ha a normál szintet tartja, e feletti rész nem érdekel az ez alatti már problémás. Normál nekem azt jelenti, hogy nem okoz gondot a számlák fizetése, és néha el tudunk menni ide oda (párommal évek óta együtt vagyunk, de most is felesbe megy minden).
Mondanám, hogy nem fontos de kellemetlen volt mikor nagy volt az anyagi különbség exemmel és nem tudtunk menni olyan programokra amiket megszoktam és szeretek, pl utazás. Fizettem volna az ő részét, de a büszkesége nem engette. A szalonnasütés is jó program, de egy idő után az ember el akar menni egy moziba, vagy én pl. a színházat is szeretem és rossz mikor a másik ennyit se engedhet meg magának. Nem kell lakás, kocsi villantás csak ne legyen akkora különbség, hogy egy sima program nem megengedhető, illetve, hogy ne érezze rosszúl a másik.
Alapvetően ott dől el az egész tetszik-e az összkép annyira, hogy kapcsolatba belemenj.
12-es vagyok. Elfelejtettem a kort.
Én: 28/N párom: 31/F
Igen, az a gond hogy a mai fiúk, férfiak többsége anyuci szoknyájához van láncolva, nemrég ért véget többek között emiatt a kapcsolatom. De akkor mondom az én elvárásaimat :)
Külső: legyen ízlése ruhák terén, legyen ápolt, igazából még az sem zavar ha cigizik (mert szexinek tartom:D) csak mosson fogat, rágózzon. Finom illat, és mivel én is adok a külsőmre és csinos vagyok, jó alakkal, ezért ő se legyen egy puhány, elhízott valaki, hanem kondizzon, sportoljon. Persze az nem szép ha izomkolosszus valaki, csak szolid, szálkásan izmos testre gondolok. Nyilván ahogy telik az idő egy pici poci megengedett :) arc terén van aki megfog, még akkor is ha nem helyes, csak van benne valami... ez összetettebb. De nem árt, ha férfias arcéllel és dús hajjal rendelkezik:))) magasság: 185-190 cm, csakmert én is magas vagyok.
Belső: mivel erős egyéniség vagyok, így tudjon kezelni engem és az asztalra csapni ha kell, határozott és férfias legyen. Tudjon babusgatni és eleget foglalkozni velem, levesz a lábamról ha nem nyáladzik folyton hogy milyen szép vagyok, de mégis becézget és bókol alkalomadtán és azt érzem hogy kivirulok mellette a boldogságtól. :) Legyen kedves, humoros, értse az iróniát és a szarkazmusomat. Hűség, stb.
Habár én kemény egyetemre járok, ahol sokat kell tanulni és a diploma is értékes, nem várom el feltétlenül hogy legyen papírja, inkább azt lássam hogy életre való és tud magával mit kezdeni, akár egy alsó kategóriás papírral is. Ne itthon lustuljon hanem tegyen a jövőjéért, dolgozzon, tudja mi a munka, legyen az szellemi vagy fizikai és ez feltételezi azt is, ami a másik kritérium, azaz legyen intelligens, tudjak rá felnézni és tanulni tőle, amivel én is fejlődöm és nem csak visszahúz. Tehát az ambíció fontos. Ne legyen töketlen. És azért jól kereső állása legyen.
Ami fő kizáró ok: ha egy férfi foghozverős. Nem baj ha spórol, de annak ellenére hogy magamra fogok keresni és anyagilag független leszek, fontos hogy tudjon a saját pénzén néha elvinni étterembe vagy legyenek közös programjaink, nyaralás stb. Nem szeretem ha vki otthonülős, de jó ha letud engedni néha és pihenni. Legyen családcentrikus, mert fiatal anyuka szeretnék lenni (kb 26 éves), tehát a felelősségteljes és érett hozzáállás is fontos.
Szexben is passzoljunk, nem kell lepedőakrobatának lenni, de azért tegyen róla hogy megkapjam ami kell, figyelmes és érzelmes módon persze :)
Ne engedje magát senki által befolyásolni, legyen az család vagy barátok, mellettem álljon ki és én legyek az első és legfontosabb az életében, a nő akit szeret.
Ennyi jutott eszembe hirtelen.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!