Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Milyen nők nyűgöznek le benneteket?
Olyan aki képes szeretni tiszta szívvel. Ez sajnos már túlzóan nagy elvárás a nők körül, mert a nagyja tele van lelki sebekkel az előző kapcsolataik miatt.
23/F
A 10-es írta le a legjobban.Igazából ilyen válaszokat vártam/várnék.
Jöhetne még pár :D zöldkezeket osztok értük
Külsőre: ilyen kategóriájú lányok tetszenek.
[link] De ez teljesen másodlagos. :P
Belsőre: kedves, vicces, tiszta szívű, segítőkész, romantikus, másokat nem lenéző és nem kritizáló személyiség. Toleráns, pl. ha valamit nem szeretnék, vagy valamitől félek, azt nem erőlteti rám hogy "már akkor is!" és elfogadja hogy nehezen oldódók. Beszédes, mert én pont nem vagyok az, mert valakinek kell lenni, aki témákat dob fel. Legyen önálló gondolata, és saját állásponttal rendelkezzen, ne csak az legyen folyton amit a mások szeretnének. Bármiről ellehessen vele beszélgetni, nem csak átlagos dolgokról.
Ja és legyen önbizalma, mert nekem abból pont kevés van. XD Nem tudom mit kéne még írnom. :D Ja és én pirosat kérek! :P 21/f
Laza , belevaló. Jól megèrtsük egymást,megtudjunk mindent beszèlni.
Külső: egy szèp arc mindent visz :)
21\f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!