Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondanátok nekem olyan helyet, ahova el lehet menni randira, és nem az a beülös kávézó és kész?
Valami aktív elfoglaltság lenne jó leginkább. Az első randin billiárdoztunk, majd megbeszéltük, hogy megyünk moziba , mert mindketten meg akarunk nézni egy filmet , viszont harmadiknak, valami aktív elfoglaltságot gondoltam volna ki megint, csak nem tudom mi lenne a jó. Az a baj ,hogy tél van, és korlátozottak a lehetőségek.
Hogy mire is gondolok, billiárdozni voltunk, az tehát kilőve, de pl ismerek egy board game cafét, na pl ilyen is szóba jöhet, csak az a baj társasozni ketten nem jó, szóval ez ezért kilőve. Bármilyen ötletet megköszönnék :)
A párommal rendszeresen járunk a Board Game Caféba, nagyon jó társasjátékok vannak, amiket ketten is lehet játszani :). Lehet, érdemes lenne azért benézni oda.
Amúgy nézelődj a Qponverzumon. Mi is ott szoktunk, nagyon jó programokat lehet kifogni. Pl. a Pólusban van egy tükörlabirintus, 1500 alapból a belépő, mi 2000-ért vettük ott kettőnknek. Meg hirdetnek egy csomó minden mást. Próbáld ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!