Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak szívatva vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szívatva vagyok?

Figyelt kérdés
Van egy lány akibe rettentő módon szerelmes lettem. Az egész bonyodalom egy hónapja kezdődött mikor megcsókoltam és ő viszonozta. Másnap pedig azt mondta, hogy nem szeretne most egy kapcsolatot. Nem hagytam annyiban a dolgot, próbáltam helyrehozni mindent. Egy hete úgy is tűnt mintha sikerült volna. Összejöttünk, megkérdeztem, hogy akkor most mi együtt vagyunk? Ő azt felelte, hogy igen és megcsókolt. Ma küldött egy sms-t, hogy beszélni szeretne velem. Annyi az egész beszélgetésnek a lényege, hogy nem tudja mit akar. Nem meri azt mondani, hogy járjunk és nem akarja azt mondani, hogy felejtsük el egymást, mert többet érez irántam mint barát és nagyon hiányoznék neki. Nekem viszont ez nagyon rossz mert szerelmes vagyok belé és nem bírom nélküle... Mit kellene tennem, hogy rábólintson a dologra? Bármilyen tanácsot szívesen fogadok. Vagy mi az ami egy 17 éves lánynak tuti bejön? 19/F
2010. márc. 29. 17:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A női logikát soha, senki sem fejti meg...
2010. márc. 29. 17:26
 2/9 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem nem szívat, de nem akar veled járni. Adj neki még egy kis időt, csak simán udvarolj, ha később sem bólint rá a dologra, akkor hagyd rá.
2010. márc. 29. 17:26
 3/9 A kérdező kommentje:
De mikor megcsókoltam ma is nem ellenkezett... Inkább viszonozta. Ezért nem értem, hogy mi baja van.
2010. márc. 29. 17:28
 4/9 Andrewka ***** válasza:

Másodiknál a pont.

Ne erőltesd a kapcsolatot hanem szimplán legyél vele, udvarolj bókolj stb. Ha akar valamit majd megcsókol

2010. márc. 29. 17:28
 5/9 anonim ***** válasza:
énis csatlakozok, ahogy szoktuk mondani haverral, "ül és vár". ne erőltess semmit.
2010. márc. 29. 17:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem szeretne fájdalmat okozni neked.
2010. márc. 29. 17:32
 7/9 A kérdező kommentje:
Ez nekem tuti nem fog menni. Nem bírnám ki, hogy meg se fogjam a kezét mikor együtt vagyunk. De ezzel ő is így van mert mondta. Nem tudom mi lehet vele. Azt mondta, hogy ő sem tudja. Kérdezgettem és egyfolytában csak azt mondta, hogy nem velem van a baj. Ő sem tudja mi van vele. Ennyi volt a válasz.
2010. márc. 29. 17:33
 8/9 anonim ***** válasza:

Itt a tavasz, hormonok ébrednek, megjött a "havija", DÚL A LÁW! XD XD XD

Adj időt neki, hogy eldöntse mit akar, de ne állj le az udvarlással, SŐT! Minden egyes nap éreztesd vele, hogy fontos neked!

Vagy akár szerelmet is vallhatnál neki, de mondjuk rizikós 1 hónap ismertség után.

2010. márc. 29. 18:36
 9/9 A kérdező kommentje:
Ismertem már előtte is. Csak kb. egy hónapja melegedtünk össze. De azt mondja nagyon jól érzi magát velem... Már nem tudom mit kéne csinálnom.
2010. márc. 29. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!