Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nektek melyik fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek melyik fiú tetszene jobban?

Figyelt kérdés

Aki mindent bevall még az elején, azaz már azzal indít, hogy szerelmes belétek vagy az amelyik csak "ismerkedik"?

Légyszi írjátok hogy hány évesek vagytok!

Köszi a válaszokat :)

2010. márc. 29. 14:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 03-29 15:38

Nem értek egyet, ha kölcsönös a szerelem akkor ez nem így megy. De mi nők miért valljunk színt akkor mindig? Mi is szeretjük fontosnak érezni magunkat ám!!!

24/L

2010. máj. 14. 17:32
 12/23 A kérdező kommentje:

Te utolsó nagyon okos lány vagy.:) Te hogy vélekedsz erről?

Ha nem szimpatikus, akkor akár mit csinál, úgy se kell...

Ha meg a lánynak is tetszik, akkor, miért nem jobb, ha őszintén megvallja, amit érez?

2010. máj. 14. 17:40
 13/23 anonim ***** válasza:

Ez nem ezen múlik. Ne támadd le első nap a szerelmeddel, éreztesd,hogy fontos neked. Aztán várd a viszonzó reakciókat. Amikor ez megtörténik akkor megint lépsz egyet és elárulod,hogy szereted. Van olyan lány mint pl én is aki megvárja amíg egy fiú nyíltan felvállaja az érzelmeit és csak utána vall színt ő is..Ennyi a titok:)

24/L voltam:)

2010. máj. 14. 17:42
 14/23 A kérdező kommentje:
Akkor neked bejön, a bevallós, csak ne elsőre?
2010. máj. 14. 17:46
 15/23 anonim ***** válasza:
hogy lehtne terhes egy pasi, te idióta 47% barom! Szerintem a szerelmes belétek jobb.
2010. máj. 14. 17:49
 16/23 anonim ***** válasza:
én amikor ausztriába mentem tanulni egy fiú az első nap közölte velem h tetszem neki,másnap már szerelmet vallott,elég ijesztő volt
2010. máj. 14. 19:01
 17/23 anonim ***** válasza:

Elsőre elég, ha kimutatdo, h mennyire tetszik neked!! :)

Te sem mondhatod, h meglátsz egy írtó helyes lányt, és rögtön szerelmes leszel bele!! Az nem lehet. Persze van első látásra szerelem, és jó is, h hiszel ebben, én is:), de ehhezz meg is kell ismerned még! :D

18L

2010. máj. 14. 19:01
 18/23 anonim ***** válasza:
Nem kell rögtön vallani, de ezt írtam.
2010. máj. 14. 19:02
 19/23 anonim ***** válasza:
de az olyan izé amikor legszivesebben világgá orditanám hogy szeretem és mennyire és nem mondhatom pont neki? mert akkor elijed és amugy meg lehet hogy össze is jöhetnénk? ez annyira ellentmondásos, szerintem... na mindegy...
2010. máj. 14. 21:21
 20/23 anonim ***** válasza:
ha csak ismerkedik.. ha azzal indit h szerelmes belém azt hirtelen nem tudom mire vélni és semmi jó nem sülhet ki belőle 14/L
2010. máj. 14. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!