Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nektek melyik fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek melyik fiú tetszene jobban?

Figyelt kérdés

Aki mindent bevall még az elején, azaz már azzal indít, hogy szerelmes belétek vagy az amelyik csak "ismerkedik"?

Légyszi írjátok hogy hány évesek vagytok!

Köszi a válaszokat :)

2010. márc. 29. 14:31
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
egyik se:D ha azzal indít, h így meg úgy szeret az elég ijesztő, ez az ismerkedős meg.. azért basszus, éreztesse velem, hogy szeretne tőlem valamit és nem csak ismerkedik összevissza. érted:D
2010. márc. 29. 14:36
 2/23 anonim ***** válasza:
70%

Drágám ha egy pasi megismer nem lesz szerelmes beléd azonnal, vagy ha azt mondja akkor kamuzik.

Szóval kizárásos alapon ha ismerkedik.

Ja és terhes vagy:D

2010. márc. 29. 14:39
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Aki azzal indít,hogy szerelmes belém az semmiképp sem jön be. Aki az elején ilyet mond arról azt gondolom, hogy vagy hazudik, vagy nem tudja milyen szerelmesnek lenni.

L/16

2010. márc. 29. 14:40
 4/23 A kérdező kommentje:
Én fiú vagyok és igen van szerelem első látásra. :)
2010. márc. 29. 14:53
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Én szerelmes vagyok 1 csajba, és már elmondtam neki mindent, ő nem így érez irántam sajnos :( .

De előtte azért közeledtem rendesen felé. Adtam neki folyton a sok jelet.

2010. márc. 29. 15:02
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha ismerkedik :)
2010. márc. 29. 15:09
 7/23 anonim ***** válasza:
66%

Sose mondd egy nőnek hogy szerelmes vagy belé, addig amíg nem húzol gyűrűt az ujjára, ne a szavaiddal mutasd ki hogy szereted. Ha megteszed, akkor akár le is vághatod a farkad és felcsaphatsz papucsnak, mert a nő azt tehet veled amit akar, mert elveszted a dominanciádat a kapcsolatban. Nyitásnak meg egyenesen halálos.

Én egy 4.5 fél éves kapcsolatot rontottam el így 2 év után. Előtte felhőtlenül boldogok voltunk, utána is jó volt, de mindketten elhagytuk egy kicsit magunkat, és a hölgy nagyon finoman érzelmileg manipulált, néha akár már zsarolt is, amit csak utólag ismertem fel. Nem vagyok büszke rá, de papucs lettem a tudtomon kívül, tanultam belőle.

25/F

2010. márc. 29. 15:38
 8/23 A kérdező kommentje:
Sajnos én nem ismerek más udvarlási módot, akibe szerelmes vagyok annak lehet, hogy még lábtörlőnek is lefekszek. Ha csalódok benne, akkor nem fogom szeretni tovább és ennyi. De nem tudok úgy oda állni, hogy csak ismerekedek, nekem meg kell vallanom, hogy nagyon tetszik, csak rá gondolok, stb. Ilyen vagyok.
2010. márc. 29. 15:45
 9/23 anonim ***** válasza:

Hát sűrgősen szokj le róla, mert minden lány beléd fogja törölni a lábát! (és ezt a te érdekedbe mondtam, hidd el nem akarom, h lepontozzanak)

Először csak ismerkedj, bókolj!!!

Sok sikert!

2010. márc. 29. 18:22
 10/23 A kérdező kommentje:
Abban az esetben, ha nektek is nagyon tetszik a srác, akkor nem mindegy? Akkor miért nem a bevallós tetszik jobban?
2010. máj. 14. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!