Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltetek mar a munkahelyeteken?
Nos, elég sok munkahelyem volt életemben. Itt is, ott is kipróbáltam magam. Tehettem, mert akkoriban még volt rá lehetőség, ráadásul egy rahedli végzettségem is erre predesztinált.
Dolgoztam kórházban, mi sem volt tehát természetesebb, mint hogy kipróbáltam, mit mutat az EKG, vagy egy vérnyomásmérő dugás közben. Voltam gondnok egy városgazdálkodási vállalatnál, ott egy toronydaruba másztunk fel szexelni. (Végül csak egy szimpla szopás lett.) Gabonaiparnál leltározáskor a vezér bőrfoteljében. Egy borászat pincéjének omlásveszélyes ágában, stb. Nincs ebben semmi rendkívüli. Igyekszik az ember mindent megélni, ami piszkálja a fantáziáját. Nekem az élet egyéb területein vannak elmaradásaim. Sohasem repültem vitorlázó repülőn, sárkányrepülőn, sohasem ugrottam ejtőernyővel, pedig ezeket mindig bele akartam sűríteni a földi létbe. Sajnos, nem jött össze, és ahogy nézem, ennek az istennek az idejében nem is fog összejönni.
Erről beszélek. Noha a gyermekeim már önállóak családosak, 70e Ft-nak még mindig lenne helye náluk is, ahelyett, hogy vén fsz létemre ugrálnék belőle. :-))
Ami az emlékeket illeti, meglehetősen vegyes a kép. Van, akinek a nevére sem emlékszem, van, aki valóban a szexben nyújtott teljesítményével hagyott nyomot bennem, és akad egy-kettő akikbe nagyon szerelmes voltam. És bár messze velük volt a legjobb a szex, ha eszembe jutnak, nem valamelyik ágyjelenet, hanem az érzelmi háttér emléke idéződik fel bennem.
Azt hiszem, az utolsó mondatom némi magyarázatra szorul.
Arról van szó, hogy bármennyire is a fajfenntartás dominál egy férfi életében, egy szeretkezés minőségét rendkívüli módon tudja befolyásolni az adott személy iránt érzett szeretet, vagy szerelem. Meg fogod tapasztalni: ha a szerelmeddel éled meg az intimitás pillanatait, lelkileg feltöltődsz, míg egy érzelmek nélküli kapcsolatban kiürülsz. Előbbi után király leszel, utóbbi esetében pedig koldus. Persze hiába tudja ezt az ember, az adódó lehetőségnek egy bizonyos kor fölött legtöbbször nem tud ellenállni, és csak utána veri a falba a fejét. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!