Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsa sztori, de mit tegyek szerintetek? A munkahelyemen kb. egy éve kezdtem és tényleg egész jól megy. Csajom sajnos még alkalmilag se volt ez idő alatt. Fűzögettem egy bájos lányt az irodában, de ő tényleg le se tojt. A többi lent!
Decemberben kiderült, hogy a főnököm felmondott és elő akarnak léptetni a helyére csapatvezetővé, amit én el is fogadtam, ámde pénteken kiderült, hogy az új, leendő főnököm is elmegy a cégtől és mivel nincs hirtelen olyan, aki pótolhatná, így egyből két szintet léptetnek feljebb.
A fizetésem több, mint a duplája lesz márciustól, kapok céges autót és még sok egyebet, amiket nem is értek még. Mindenki folyton gratulál.
Az egyik kolléganőm ma az ebédszünetben egyszerűen rám mászott és én persze hagytam is magam, szinte hihetetlen volt, de a durva az, hogy az a lány, akit fűztem, valahogy ezt megtudta és kora este berángatott az egyik tárgyalóba és kifaggatott, hogy most akkor akarok-e tőle valamit vagy sem...
És erre jött most este egy sms az egyik gyakornok lánytól, hogy nincs-e kedvem elmenni vele moziba holnap este?
Én el se hiszem ezt az egészet és komolyan azt gondolom, hogy mind összebeszéltek!
Ti melyiket választanátok?
Ket eve ramtapadt egy szolid fiu. Atlagos eletszinvonalunak gondoltam, de ez nem zavar engem es nem befolyasol. Vettem neki egy rakas ruhat, meg cipot ajandekba. Most egyutt elunk es nagyon szeretjuk egymast. Vannak anyagi gondjai, nekrm nincsenek. De ettol fuggetlenul nagyon szeretjuk egymast es rettento jokat szexelunk es olelgetjuk egymast. Ez napi szinten van. :) Ennek koszonhetoen a lakas takaritasat es karbantartasat jelentosen elhanyagoljuk. Fogalmazhatnek ugyis, h rohad a kosztol minden. :(
Milyen vicces lenne, ha azt mondanad a csajnak, h a mi lakasunk a Tied es tarsberletben laksz velunk. Es kitakarittatnal vele minden alkalommal es azt mondanad, h nem akarod elsietni a szexet meg. Fontos, h megismerjetek egymast. :D
A szexhianyod megertem, nekem is volt szingli korszakom. Tudom, h szornyu erzes, amikor tudod, h nem Magad miatt szeretnek. Kivanom, h talalj valskit, aki ertekel. Ha szeret Teged a no, akkor minden nap orul neki, h oromet okozhat Neked, akar tobbszor is az agyban is. Ez nalam igy van.
Ne menj soha kocsival a talikra es ne hivd meg oket. Setaljatok. Na ezzel kiszurod a penzhajhaszokat remelhetoleg. A sportolassal foglalkozz sokat meg torodj a kulsoddel is azert. A magadra forditott energia meghslalja magat.
Nagyon gratulalok a sikeredhez es remelem mostmar lesz onbizalmad az ismerkedeshez.
N
A helyedben sürgősen elkezdenék másik munkahelyet keresni, mert ahol egy egy évet lehúzott kolléga már két szintet lép egyszerre mert !nincs helyette más!, ugyanis felmondtak, ott nem lesz sokáig cég.
Tudod, menekülnek a patkányok a hajóról, te meg az a marharépa vagy, aki elviszi a balhét.
Gondolom milyen hozzáértő lehetsz, ha már a juttatásokat se érted. Azt felfogod, milyen feladatok és felelősség szakadt a nyakadba?
Tegyük fel, hogy nem kamu a sztorid, bár ismerve egy átlagos cég szerkezeti struktúráját, meg a felmondási idő fogalmát, ez elég elképzelhetetlen. ;)
Ebben az esetben fogalmazd át az önéletrajzodat, és napi 10-15 helyre küldd el, amíg lesz egy biztos állásod.
A cégnek nézz utána a cégjegyzékben, nincs-e véletlen végrehajtás vagy felszámolás alatt.
Az új szerződésed betűről betűre tanulmányozd át, nehogy meglepetés érjen, ha felelősségre vonnak bizonyos korábbi mulasztásokért, amit nem is te követtél el, vagy levonják a fizetésedből az okozott kárt.
A csajokra mosolyogj, flörtölj velük, és az intim képeiket küldd el minden férfi kollégádnak, aki nem részesült abban a szerencsében, hogy észrevegyék őket ezek a bájos leánykák.
Ne legyél irigy.
Kapcsolatra az a csaj lesz alkalmas, akinek a viselkedése nem változott meg az előléptetés hatására. Őt tényleg te fogod érdekelni, ha felkelted az érdeklődésed, és nem arra hajt, hogy gyorsan kipottyantson neked egy gyereket, hogy élete végéig ellegyen a gyerektartásból.
Az ilyen kis irodai tündérbogárkák számára ez a legnagyobb karrier: lefeküdni valakivel, teherbe esni, és vagy elvetet magát feleségül, vagy kapja 18 évig a gyerektartást, ami akár a fizetésed 30-40%-a is lehet. :D
Szóval csak se..gbe meg szájba, de akkor ne csodáld, ha perverz áll.at leszel mindenki előtt.
Csak fel akarnak kapaszkodni a hátadon hogy feljebb jussanak, vagy az anyagi javaidra hajtanak. A feljebbvalónak az ilyenek nyaliznak és odarakják a pics.@'jukat. Régen is így ment, manapság sincs ez másképp. Nem téged akarnak, nem a személyedet.
Rajtad múlik mi legyen. Ha nincs önbecsülésed, odazavarsz nekik, megfekteted őket, majd elhajtod őket mint a legyet. Vagy most elküldöd őket a francba ha van önbecsülésed.
Eddig nem kellettél nekik. Ezek után se akarjanak.
De te tudod.
jó tanács: munkatársakkal csak óvatosan. Az embereknek ott az egész napja pletykálni...és meg is teszik. Aztán megy a gyűlölködés. Aztán egyszer csak kellemetlen helyzetben találod magadat.
Én pl nem veszek fel egy munkatársat se Facebook -ra. Főleg nem a főnit.
Sziasztok!
Nem haragszom senkire, aki nem hiszi el, mert magam sem értem, hogy mitől ragyoghatott fel a szerencsecsillagom.
Viszont ha már felragyogott, örülök neki.
A cég egy multi és nem hiszem, hogy fenyegetné a csőd, de persze ki tudja.
Az a juttatás, amit nem értettem, valamiféle nyugdíjbiztosítás (Nationwide), amit a cég fizet amolyan bónuszként, de nagyon hosszú a leírása.
Köszönöm a válaszaitokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!