Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért hiányzik ennyire a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiányzik ennyire a vadászat?

Figyelt kérdés

Nem értem magam. Teljesen jól megvagyok a párommal, lassan 5 éve (2 éve együtt élünk), de...

Nem az első kapcsolatom. Szóval még arra sem foghatom. Mégis minden lányra ráhajtanék.

Nem okoz nehézséget, hogy ismeretlen lányokkal elegyedjek szóba, sőt...

párom egyáltalán nem korlátoz ilyen téren, mint ahogy én sem őt. nem érdekel, hogy idegen férfiakkal beszélget, mint ahogy őt sem érdekli, hogy én szédítek lányokat, mindaddig, míg testi érintkezés nem lesz a dologból.

nem akarom megcsalni, tudom, hogy ő sem engem. Mégis ellenállhatatlan vágyat érzek egy "idegen" lány elcsábítása iránt.

nem akarom ezt, illetve akarom, ott és akkor, de imádom a csajom, nem akarok mást, ezt a "vadászösztönt" viszont nagyon nehéz elnyomni.

Valami használható tipp?

köszönöm előre is.

2016. febr. 1. 00:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ó, ti szegény férfiak...

Ott van baj, hogy a nadrágotokban hordjátok az eszetek, és nem vagytok annyira okosak...

Képzeld, én nőként is átélek hasonlót.

Egyrészt: jól esik flörtölni, látni, hogy milyen jó pasik vannak, akik beindulnak rám, legyezgeti a hiúságomat. Naná, hogy jól esik, ha az új, fiatal kolléga először nálam legyeskedik, hogy meghívhat-e egy kávéra.

Másrészt: a pasik mindenre rámozdulnak, amin lyuk van, és a férjes nőknél is bepróbálkoznak, mert mekkora király lenne szeretőnek lenni: jól levarrja, csak a nyers testiség, közben nem kell udvarolni meg lenyírni nála a füvet, mert azt megteszi az ura. De "minden nő unja a szexet a férjével, rábuknának egy jó nagy eres fa.szra", hogy a kollégám idézzem.

Ezt persze a nőknek nem így adják elő, turbékolnak, kedveskednek, és nagyon nem érdekli őket, hogy férjnél vagyok, csak egy harapást akarnak a tortából.

Ennek ellenére nem okoz gondot, hogy hazamenjek este a páromhoz, és vele bújjak ágyba, mert nekem még mindig fontosabb ő, mint bárki más.

Nem mondom, hogy ennyi év alatt soha nem kívántam meg senkit, és ha egyedülálló lettem volna, akkor húha... De nem vagyok az, és nem fogom kockáztatni a házasságom csak azért, mert viszket...

A fejemet használom gondolkodásra!

Azt kéne nektek is.

Szerintetek ha kap a párotok is egy kis szabadságot, hány perc alatt fog találni olyan pasit, aki szívesen levarrja? Eláruljam? Maximum kettő, azaz kettő perc alatt le fog szervezni egy randit. Valaki mással, aki jól lerendezi. Majd akkor lehet vonyítani, ha rá is hat az újdonság varázsa, és elviszi valaki más.

Jó fej leszek, elmondom, miért fogja elvinni az első, vagy második pasi tőletek....

Azért, mert ti rengeteg energiát fektettek bele abba, hogy más nőket fűzzetek. Otthon minek, végül is az már a ti pun.citok, nem az asszonyé, akkor használjátok, mikor akarjátok, jogotok van rá. Nem kell udvarolni, nem kell hajtani érte. Kifogott halat minek etetni?

És a nőtök ebből annyit vesz észre, hogy elhanyagoljátok, nulla energiát fektettek a kapcsolatban, és szar.t se ér nektek. Csak felkapjátok, és belebújtok, mint egy kényelmes papucsba.

Mert minden energia arra az igen férfias kakaskodásra megy el, amit más nők előtt produkáltok.

Szóval lehet ezt játszani, de a fegyvernek mindig két éle van.

Pont annyian fűzik a ti csajotokat is, mint ahány tyúk körülöttetek legyeskedik, ha nem több. Elvégre a nők válogatnak, míg a férfiakat az mozgatja, hogy minél több nőt levarrjanak.

Siker, ami vonzza a fiatal kolleginákat... Ez meg az év vicce. Pénzt akartál írni. :D

Ezt is pontosan ismerem. Alig várja, hogy alávágj, és bepalizhasson: egyszer kipottyant neked egy gyereket, kap érte annyi gyerektartást, hogy 18 évig ne legyen gondja semmire. :D

Tudjátok, és azért hallom ám azt, amit a nők a kávézóban meg a mosdóban egymás közt beszélnek, csak nektek nem reklámoznak. :D

2016. febr. 1. 08:42
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Hú, te most aztán nagyon, de nagyon megmondtad.

1 mondatodba befért minden férfi, mert hát mind olyan egyszerűek vagyunk mint egy bot, nemde?

Gondolom sötétek is vagyunk, miközben a nők az okosak...

2016. febr. 1. 08:51
 13/15 anonim ***** válasza:

én már kicsit öregebb vagyok, az exem volt ilyen "vadászós"....amíg nem tudtam rábizonyítani semmit, addig könnyű dolga volt, mindig kimagyarázta, aztán lehet emiatt, megszokta, hogy "megbocsájtok". Végül bosszúból én is megcsaltam (nem vagyok rá büszke, de akkor legalább 1 évre kicsit összeszedte magát és rájött, hogy fordítva nem olyan kellemes a dolog). Aztán újra egymásra találtunk ugyan, de folytatta ahol abbahagyta, amíg végleg meguntam a kalandjait és kiraktam a szűrét. Azóta is - 1,5 éve - össze van esve és nem bírja megemészteni, nem tudja a sértettségét félretenni...szóval igen, előre kell gondolkodni, hogy oké hogy jó ma megdugni a kolleginát, de vajon azért mekkora árat fogtok fizetni???

A mostani párom egyáltalán nem ilyen vadászós, megmondta előre, hogy néha nézegeti a csajokat a neten, neki ennyi elég. Fejben sem vágyik másra, ahogy én sem, és az egyetlen pasim, akiért tűzbe teszem a kezemet.

2016. febr. 1. 10:07
 14/15 anonim ***** válasza:

A helyzet az, hogy egy sikeres hódítás a legjobb visszaigazolás arra, hogy jó amit csinálsz, hogy sikeres vagy.

Furcsa, de tapasztalatom szerint sokkal könnyebben tudok szóba elegyedni Nőkkel amikor éppen kapcsolatban vagyok, mert a folyamatos pozitív visszajelzés miatt nem vagyok annyira ideges, magabiztosabbnak érzem magam. A Nők látják ezt, és annak ellenére bepróbálkoznak, hogy tudják kapcsolatban vagyok....gyakran fel sem merül bennük, hogy amit látnak és tapasztalnak ez egy másik Nőnek tulajdonítható!!!).

Amikor szingli voltam nem tudtam ennyire magabiztosan kommunikálni....egyszerűen nem volt az az érzésem,hogy kizárólag rajtam múlik meddig jutok el egy beszélgetés,flörtölés folyamán....most pedig ezt érzem.

Nagyon szeretem a mostani páromat,mert egész más ember lettem mellette, többszörösen visszaadta azt amit az exeim elvettek tőlem és nem fogom feláldozni egy alkalmi kapcsolatért. Ha ránézek egy csinos Nőre aki igazán felkelti a fantáziámat akkor elgondolkozok azon hogy milyen jó lenne vele, esetleg szóba is elegyedek vele egy bemutatkozás vagy kis flört erejéig, de amíg kapcsolatban vagyok nem lehet belőle semmi több.

2016. febr. 1. 10:15
 15/15 A kérdező kommentje:

Hm...

érdekes válaszok születtek.

#11-re reagálnék, de azért köszönöm mindenkitől.

Elég nagy általánosítás az általad leírtak. Bizonyára sok emberre illik ez, de közel sem mindenkire. Mint említettem, nincs problémánk a kapcsolattal. Nem kell a szomszédba mennie egy "eres f@$zért" és nem is csak elveszem. Sőt, gyakran ő veszi el, ami az "övé". Ilyen téren nincs gond, a szexben mindaddig nincs tabu, míg a másiknak nem okoz gondot bizonyos dolog. szóval ezzel kicsit mellélőttél.

Amennyiben szabad kezet kapna, sem lépne félre. Ebben biztos vagyok.

Na és hogy a farkammal gondolkozom? Ha ez így lenne, már régen megcsaltam volna, mégsem teszem.

Nem igazán éreztél rá a kérdés lényegére.

2016. febr. 1. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!