Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi az elfogadott manapság a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az elfogadott manapság a randi költségeinek terén?

Figyelt kérdés

Mindent a férfi fizet? (oké, tudom, régebben ez így működött, de már a XXI. században élünk, ahol elvileg a nők egyenjogúak a férfiakkal)

Az ugye egyértelmű, hogy az első néhány randin a férfi állja az anyagiakat, de a továbbiakban... ?

Kort és nemet is kérnék, köszönöm ! :)

2016. jan. 31. 15:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem pont az elején felezni kell, mert mi van ha mégse lesz semmi, akkor feleslegsen költött rám a pasi... De ez csak az én gondolatom

18/L

2016. jan. 31. 16:02
 12/18 anonim ***** válasza:
83%
Az első pár alkalommal inkább a srác. Eleve randizni olyannal megyek el csak, akivel esélyesnek érzem, hogy lesz belőle valami komolyabb is, vadidegenekkel nem szoktam randizni.
2016. jan. 31. 16:08
 13/18 anonim ***** válasza:

Én első randin is felajánlom a felesben fizetést. Ha akarok vmit a sráctól, csak akkor engedem meg, hogy fizesse az én részemet is (ha felajánlja), mert nem akarom úgymond tartozni. Ha meg egy randin belül több helyre is beülünk, akkor legkésőbb a harmadik helyen már biztosan nem engedem a srácot fizetni, az már az én költségem.

Amúgy nem szeretek felesben fizetni. Idegesít. Néhány dolog kivételével meg persze nagyobb kiadásoknál. Mi a párommal elég hamar elkezdtünk össze-vissza fizetni (még a randikorszakban). Mivel ő már teljes állásban dolgozik pár éve, én még csak félállásban dolgozom, magántanárkodom és kapok némi ösztöndíjat, de ez kábé a kétharmada annak, amit ő megkeres, így egy picit többször fizet ő. Amikor meg valamiért én állok jobban, akkor meg én. Na, de ez már párkapcsolat :).

Nekem egy-két randi után kiborító lenne, ha csak a pasi fizetett - nem érezném magam egyenlőnek. Ha nem tudok fizetni, mert éppen 1,5 hónapot késnek az ösztöndíjammal, akkor meg olyan helyre megyünk, ahol nem kell fizetni.

Hogy másoknál mi a szokás, azt nem tudom, de én ehhez tartom magam szilárdan :).

21L

2016. jan. 31. 16:21
 14/18 anonim ***** válasza:
5%
Randizni lehet ingyen is.Lehet menni sétálni vagy a parkban leülni.Minek megetetni meg megitatni a másikat.Csinálják otthon.
2016. jan. 31. 16:21
 15/18 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy "elfogadott". Embertől függ, neki mi elfogadható. Nálam kb. az első randi olyan, hogy akkor jó, ha a férfi fizet, szép gesztus, de utána egyszer egyik, egyszer másik. Én is szeretném meglepni a páromat néha, és nem hiszem, attól kevésbé lennék nő.
2016. jan. 31. 16:32
 16/18 anonim ***** válasza:

Az első randikon az fizessen,aki elhívja a másikat.Mivel én nem szoktam pasikat randira hívni,elvből,így az én esetemben mindig a férfi fizet.

Egyébként egy ideig én is mindig felajánlottam,de mindig határozottan visszautasították,szerintem egy igazi férfinak kellemetlen érzés,ha a nő fizetne.Én is furán érezném magam,ha én hívnék el egy pasit valahova...

20L

2016. jan. 31. 17:34
 17/18 anonim ***** válasza:

"Az első randikon az fizessen,aki elhívja a másikat.Mivel én nem szoktam pasikat randira hívni,elvből,így az én esetemben mindig a férfi fizet. "

Azért elég jól megmagyaráztad, hogy miért nem kell neked soha fizetni. :D

2016. jan. 31. 18:25
 18/18 anonim ***** válasza:

Lol 16-os.Gondolom jól megebédelsz minden randin.Bár inkább iskolába jártál volna többet,akkor tudnál fogalmazni...

De kinek a pap kinek a papné....

2016. febr. 1. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!