Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan legyek focistafeleség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek focistafeleség?

Figyelt kérdés
Ismerek egy srácot, aki nagyon tehetséges jövőre a Liverpool korosztályos csapatában fog játszani. Mit tegyek, hogy megszerezzem és a szerelmünk örökké tartson? S.O.S
2010. márc. 28. 21:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg próbálj inkább te elérni valamit, ahelyett, hogy másokból akarnál megélni.

Egyébként pedig nem építenék arra, hogy a pasidból híres és gazdag focista lesz. Több száz hozzá hasonló (vagy nála jobb) játékos van csak a Liverpoolban akik közül kb csak 5-6 fog bekerülni a keretbe. Amúgy sem valószínû, hogy magával tudna vinni liverpoolba. Inkább tölts ki egy lottószelvényt, azzal több esélyed van arra, hogy munka nélkül pénzhez juss.

2010. márc. 28. 22:47
 12/20 A kérdező kommentje:
tudom, hogy csak a féltékenység beszél belőled...
2010. márc. 28. 22:50
 13/20 anonim ***** válasza:
Féltékenység? Én fiú vagyok b+!!! Sajnálom ha fáj neked az igazság
2010. márc. 28. 22:55
 14/20 A kérdező kommentje:
bocsika azt hittem lány vagy... talán te is focista vagy?
2010. márc. 28. 22:56
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem vagyok focista de két ismerôsöm is az. Az egyik a tottenhamben a másik a crystal palaceben játszik szóval nagyjából vágom a témát. De egyébként is, hogy ha az a srác a világ legjobb játékosa lenne, még az sem jelentene semmit. Miböl gondolod, hogy te is bejösz neki?
2010. márc. 28. 23:06
 16/20 anonim ***** válasza:
Soha az életben nem kellene nekem focista! Ha megismertem volna egy ilyen srácot és utólag derül ki, h focista, igen erősen elgondolkodtam volna a kapcsolatunkon.
2010. márc. 29. 10:56
 17/20 anonim ***** válasza:
40%
Agyad az kb annyi van mint egy focistafeleségnek. Esélyes vagy. Remélem elvesz aztán fűvel fával megcsal, de te majd azt hiszed hogy csak téged, és örökké, és SOS.
2010. márc. 29. 12:14
 18/20 anonim ***** válasza:
59%

Nemértem minek írnak azok akik nem bírnak normálisan válaszolni :S Énis focista feleség akarok lenni és biztos, hogy a férjem csak focista lehet (nem a pénz miatt, de ez úgysem érthetitek, kivéve a kérdezőt). Neked annyival másabb a helyzeted, hogy te ismered már azt akit szeretnél a férjednek...énis tudom, hogy kit szeretnék csak nem ismerem. Nem feltétlenül buták és ribancok a focistafeleségek. Sok helyen olvastam, hogy a focista feleségek azt nyilatkozták, hogy nem olyan az életük, mint ahogy kívülről látszik, mert egész nap egyedül vannak a luxusvilláikban, de ez ellen lehet tenni...elmegy vásárolni,barátnőkhöz,kereshet hobbit magának és esetleg dolgozhat is nem muszály minden nőnek a férjére támaszkodnia...egyébként meg az, hogy a férj egésznap edzésen van és nem látja a feleség egész nap ez nemcsak a focistáknál van így!! Sok dolgozó ember van úgy, hogy egész nap dolgozik és nem látják egymást csak este...ha meg esetleg más országban van meccse elmehet a feleség is 1-2-re..Nem hinném, hogy olyan unalmas lenne focistafeleségnek lenni. Nem tudod, hogy tetszel-e neki? Próbáld meg tökéletesíteni a külsődet amennyire csak megengedheted magadnak!!Válassz egy példaképet a focistafeleségek közül (minden focistának a szexis, magabiztos nő tetszik). Legyél sokat a közelében és finoman célozgathatsz, hogy bejön neked.

Most nem tudok jobbat mondani de majd ha még lesz valami akkor írok. Sok sikert =D

2010. júl. 13. 15:11
 19/20 A kérdező kommentje:
15:11 utólag is sok köszönet a tanácsodért (: igazad volt már sokkal de sokkal közelebb kerültünk egymáshoz (: neked is sok sikert ;) talán egy napon szomszédok leszünk :D
2010. okt. 4. 15:18
 20/20 anonim ***** válasza:
Most olvastam csak a kérdésedet, mi újság azóta?
2014. júl. 15. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!