Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet így esélyem becsajozni?
Eddig nem volt túl sok szerencsém a nőkkel. Általában lepattintottak. Úgy döntöttem változtatok magamon.
1.Vettem egy olcsó BMW-t, 100 ezerbe került csak. Igaz, hogy rozsdás és beázik, de legalább még megy. Gondolom ezzel sokat nőttem a nők szemében.
2. Beszereztem a haverok által SWAG és YOLO feliratú pólókat, mert ez a divat manapság.
3. Vettem leértékelt napszemüveget, igaz rózsaszín a kerete, de így azért menőbbnek nézek ki.
4. A piacon vásároltam sárgaréz nyakláncot olcsón. Nagyon szép, amikor rásüt a nap.
5. Felhelyeztem mindkét fülemre egy fülklipszet is. Azt hiszem ez is bejön manapság a lányoknak.
6. A jobb karomra pedig egy műtetoválást, ami egy átlőtt piros szívet ábrázol.(Szeretnék igazit is, de nagyon rettegek tőle, ezért azt nem merem.) Ezt azért, mert úgy tudom romantikát sugároz a nők felé.
Ezek alapján mennyivel van több esélyem a csajozásra?

Miért érzem azt, hogy nem magadat írtad le?
Lehet némi féltékenységet érezni az írásban, így nem beszélne senki sem magáról és a próbálkozásairól.
Az a meglátásom, hogy előbb magadnak kell tetszened és a magad elvárásainak megfelelni.
Ezek után lesz egy olyan magabiztosságod és kisugárzásod amivel lehet "becsajozni".
Ez amit leírtál nem más mint megvenni a figyelmet.
Olyan mintha egy színész pénzt adnak, hogy valaki nézze meg az ő filmjét.
Egyetlen egy olyan pont sincs, hogy
-változatok magamon
-tanulni fogok
-jobb életminőséget akarok
-bővítem az érdeklődési köreimet
Vagy bármi amiből mondjuk nem egy felszínes valaki, hanem egy értékes ember benyomását sugároznád.
Bocsánat, hogy ezeket leírtam, de ha változtatsz a siker érdekében, akkor magadban és magad körül is változtass.
Hidd el, ez után az általad felsorolt külső dolgok is jönnek majd. :)

1. 100k-ért még donorautót se igen kapsz BMW-ből. Nem a BMW a lényeg.
2. Ez mondjuk attól is függ, hány éveseknél próbálkozol. 16 éveseknél oké, 20 fölött már nem annyira menő.
3. Vigyázz a rózsaszínű dolgokkal. Kizárólag a cicafiúknak áll jól.
4. Cigánylányoknál próbálkozhatsz a sárgaréz fukszokkal.
5. A fülklipsz nőknek való. Reméljük, te férfi vagy.
6. Inkább egy kis elmebetegséget sugárzol, mint romantikát. :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!