Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a második randin volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a második randin volt csók, az mit jelent?

Figyelt kérdés
Második randi volt, romantikusan megcsókolt. De mit jelent? Akar kapcsolatot? Vagy most miért van ez? Csak kell egy lány? Azt mondta szimpatikus vagyok neki és jól érzi magát velem. (netes társkeresőről ismerem)
2016. jan. 29. 13:06
 1/8 anonim ***** válasza:
54%

Hány éves vagy, 6?

"Akkot ez most kapcsolat?"

Mert ha valaki megcsókol az már kapcsolat? :D

Ember...Mut jelentene?Nyilván azt hogy valami elindult ennyi...

2016. jan. 29. 13:35
 2/8 A kérdező kommentje:

21L :)

úgy értem, hogy akar-e kapcsolatot.

2016. jan. 29. 13:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez nem így működik szivem.A férfit meg kell hódítani és akkor majd akarni fog. :)
2016. jan. 29. 13:38
 4/8 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem még most az elején szakítsatok, mert ha megtudja, hogy egy kisbaba értelmi szintjén állsz 21 évesen ott fogtok mind a ketten szégyenetekben elsüllyedni.

De ezt most viccen kívül mondom, nagyon komolyan, nem lehetsz ennyire értettlen és buta 21 éves létedre.

Ismerd meg, aztán kiderül, hogy mit akartok egymástól.

2016. jan. 29. 14:23
 5/8 anonim ***** válasza:

Az első csók még nem jelent semmit sem, persze, szenvedélyes és romantikus is lehet, de ahhoz hogy biztosan tudjátok egymásról hogy kvázi "igazi kapcsolatban" éltek, el kell telnie egy jó pár találkozásnak még. Ha tényleg szeretitek egymást, az idő teltével egyre jobban "kötődtök" majd egymáshoz, nagyobb lesz a hiányérzet egymás iránt stb...

Mennyi idős a fiú?

2016. jan. 29. 14:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

És még az is nagyon fontos, amit előttem is említettek, hogy érezze azt a pasi, hogy meg szeretnéd hódítani, szereted stb. Mert tudjuk, hogy nem csak a pasinak kell a nőt meghódítani, ez fordítva is igaz, hisz a szerelemhez két, ugyanolyan érzelmekkel ellátott partner kell. :) Szóval éreztesd vele hogy nagyon szereted te is. :)

5. voltam

2016. jan. 29. 14:52
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát engem barátom az első találkozásnál megcsókolt, majd úgy jöttünk haza, hogy ezt szeretnénk folytatni, és hogy gyakorlatilag járunk. Persze még meg kellett ismerni egymást igazán, de már ott összejöttünk.

----------------------------------------------------------

Kicsit gondolkozz, szerinted?

2016. jan. 29. 15:13
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Megfontoltan halad előre.....

Ha nem akarna Tőled semmit akkor nem csókolt volna meg....szerintem vagy nagyon kezdő vagy szándékosan visszafogott. Nem akarja hogy gyorsan vége legyen.

37F

2016. jan. 29. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!