Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy létezhet ma Magyarországon olyan weboldal ahol
prostikhoz lehet ellátogatni egy numerára pénzért?
21/31 A kérdező kommentje:
Látom sikerült felidegesíteni magadat örülök :DDDD Bocsának,hogy tettem azért,hogy ne kelljen prostikhoz szaladgálnom tettem azért,hogy kockahasam legyen és soha ne kelljen prostihoz mennem és tenni is fogok ezért 26 évesen ! Nem megváltani akarom a világot mert örömlányok mindig is lesznek ,de most mit csináljak az én dolgom,hogy lenézem e ezeket az embereket vagy nem. Mindenkinek magánügye mit csinál,de rágalmazok e nevezheted úgyis mert mindenkinek megvan a véleménye az örömlányokról is meg a kuncsaftokról is . Eredeti kérdésem az volt,hogy ,hogy létezhet ilyen weboldal megkaptam a választ. ennyi !!!
Annyira nem idegesítettél fel. Téged is lesz@rlak! kacsintósszmájli
2016. jan. 29. 13:21
23/31 A kérdező kommentje:
prostizzál tovább !!!!! Remélem elkapsz valami betegséget te prostikirály
Mutasd az utat! Mutasd a fényt! :D
2016. jan. 29. 13:30
25/31 A kérdező kommentje:
Visszaolvasva az egészet nem is értem,hogy most miért állsz ki testükből élő lányokért és klienseik felett. Mint ha jó dolognak tartanád ezt helyes dolognak . Oroszországban akkor mi lenne velem,hogy ezt nem helyeslem ott már gyakorlatilag mindenkinek van valami nemi betegsége :DDD 1 liter vodka után már mindegy
Csak eljutottam arra a szintre, hogy ne érdekeljenek mások. Főleg ez a réteg. Nem vagyok én senki, hogy mást jó útra térítsek ne is várják el tőlem. Megvan a magam baja és a saját bőröm jobban izgat, mint másé. Megérteném ha abból az okból kifolyólag kérdeznéd, mert egy közeli valakid élt ezzel az oldallal. CSak megpróbáltalak a jó útra terelni. A hülyéket hagyni kell elpusztulni. Ez is afféle természetes kiválasztódás. Az okosabb marad életben ennyi.
2016. jan. 29. 13:49
Konkrétan kérdező nem azért nehéz megállni, hogy válaszoljon az ember, mert bárkit vagy bármit védeni akar, pusztán akkora marhaságokat hordasz össze, hogy az egy jóérzésű embernek már fáj. Neked mégis hányszor kell leírni, hogy a "szerencsétlen lúzerek" a prostik ügyfélkörének teljesen elhanyagolható százalékát teszik ki?! Meg mitől jobb, hogy leírod nyolcszor, hogy te erre nem szorulsz rá, mert ilyen meg olyan király vagy? Megsimogattuk a kis buksidat, most már visszakotródhatsz a tükör elé nézegetni az egoista fejedet, mekkora császár vagy, a gondolkodást hagyd másra, mert mint látszik, az nem a te sportod.
2016. jan. 29. 15:07
28/31 A kérdező kommentje:
Nem egoizmus csupán puszta tényeket közöltem ! Berki Krisztián az egoista nem én :D Pont témát lezárom
És most ez örömöt szül neked? Mármint a képernyő előtt ülsz, és kéjesen húzogatod a 9 centiméteres fütyidet, hogy az internetet most aztán megmondtad a tutifrankót, hogy a prostizás milyen szánalmas, meg milyen kockahasad van 26 évesen.
Gyakorlatilag mindenki látja mennyire szánalmas ez, még azok is, akik hánynak a prostiktól. A joggal úgyszint nem vagy tisztában, a google-t sem vagy képes használni. Máskülönben meg ezek az oldalak milliós forgalmat bonyolítanak le jogszabály szegés nélkül. Olvasd el a kisokost alul. Nem végeznek kerítést, csak fizetett hirdetéseket helyeznek el az oldalon, reklámbevételeket szednek be. Az utcáról lakásokba viszi a lányokat, ami miatt nekik is sokkal biztonságosabb. Az ügyfelek pedig az értékelések alapján kiszűrhetik a csaló lányokat, vagy akik betegséget kockáztatva gumi nélkül hirdetnek. Ez mindenkinek jó!
Inkább azon üsd a fejed a falba, hogy nem neked jutott eszedbe ez. Most 26 évesen nem a monitor előtt kéne maszturbékolnod megmondóemberként, hanem a sportkocsiddal csajoznál.
2016. jan. 29. 15:43
Szerintem, kérdező, te disszociatív személyiségzavarban szenvedsz. Egyik kommentedben 13 éves, megcsalt kislányt játszol (még magázol is mindenkit), a következőben magabiztos, 26 éves kockahasú vagányként osztod az észt.
2016. jan. 30. 09:19
Kapcsolódó kérdések: