Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy létezhet ma Magyarországo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy létezhet ma Magyarországon olyan weboldal ahol prostikhoz lehet ellátogatni egy numerára pénzért?

Figyelt kérdés
Ugye Magyarországon illegális a prostitúció a futtatás . Hogy működhet olyan weboldal ami lányokat gyakorlatilag futtat ? Ilyenre gondolok mondjuk csak egyet ismerek a rosszlányok.hu !!! Nem is értem ! Szerintetek ? Vélemény ?

2016. jan. 29. 08:06
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Nem, én csak magasról teszek rá.
2016. jan. 29. 11:23
 12/31 anonim ***** válasza:
Ember! Az ilyesmi azért jöhet létre, mert igény van rá. Én sem értem sok dolog létezését ("tehetségkutatók", "realitik" "éjjelnappalbudapest") de mégis vannak, mert a proli igényszint ezt diktálja. Sajnos ilyen világ, csak az létezhet amire igény van.
2016. jan. 29. 11:40
 13/31 A kérdező kommentje:
Elég baj az,hogy egyes férfiak csak pénzel tudnak nőt szerezni !!!!!
2016. jan. 29. 11:41
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan azt gondolod, hogy a prostik vevőkörének nagy részét azok alkotják, akik felhívni se merik őket, mert "félnek" a nőktől és sose volt dolguk a másik nemmel? Gondolkodj egy picit és rájössz, hogy ez főleg az úri réteg, valamint a kihűlt, rossz házasságokban tengődő középkorú férfiak sportja.
2016. jan. 29. 12:19
 15/31 anonim ***** válasza:

Elég baj az, hogy sok nő csak ezzel képest pénzt keresni normál munka helyett.

2016. jan. 29. 12:21
 16/31 A kérdező kommentje:
15 igaz !!! Ezt a témát már kár tovább erőltetni én úgy gondolom,hogy a prostizás a nyomik szerencsétlenek barmok sportja ;)
2016. jan. 29. 12:37
 17/31 anonim ***** válasza:
Se a jogi helyzet se az ügyfélkör nem az amit elképzeltél. Aki rendszeresen prostihoz jár, az a társadalmi elit, egyszerűen mert csak nekik van annyi pénzük hogy szívfájdalom nélkül ennyi pénzt elszórjanak szórakozásra. A hangsúly itt a rendszeresen van. Mert tényleg van aki azért megy, mert még sose volt nővel, és egyszer kétszer kifizeti, de ez ritka. Valamikor normális is volt, hogy a fiatal fiúk így veszítették el a szüzességüket, de az azért is volt, mert a lányokat szigorúan lakat alatt tartották, hülyeség is volt.
2016. jan. 29. 12:43
 18/31 anonim ***** válasza:
64%
a rágalmazás is a szerencsétlenek, nyomik sportja akik nem a saját dolgukkal vannak elfoglalva. Műsorszünet van a minimaxon?
2016. jan. 29. 12:47
 19/31 A kérdező kommentje:
52 %-os hozzászóló mit keres maga még itt ? :D Irigykedik ,hogy én nem vagyok rászorulva prostikra vagy mi van itt ,hogy még ide írogat ? :D Vicc
2016. jan. 29. 12:59
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de a vicc inkább te vagy! Alapból a kérdés kiírása is egy vicc. Neked fogalmad sincs arról mi legális mi nem az. Egy unatkozó hülyegyerek vagy aki azthiszi ezzel a kérdéssel majd létrehoz egy vitafórumot, és csapkodni fokod az arcodat, megsimogatod a buksidat, hogy te milyen bölcs vagy, mert sok embert elgondolkodtattál.. Konkrétan nem így van. A prostihoz eljáró emberke holnap is ugyanúgy elfog járni a prostihoz! Most nehogy elkezdj sírni! Így lesz! Mennyivel lenne jobb számodra inkább le se sz@rni más mit csinál az életével? Mi vagy te? Mózes? Mutatod az utad? Kivezeted a rászorultakat a sivatagból? áhh
2016. jan. 29. 13:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!