Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen ürüggyel hivjak félre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ürüggyel hivjak félre egy lányt? 16/F

Figyelt kérdés

Hogyan szólítsam meg? Vagy mivel kezdjem a mondanivalóm?

-Szia, ráérsz egy percre? vagy mivel? Csak ilyen elsö mondat kellene , mert a többi már megy magától. Az elöbb csak egy példát írtam. Kérlek irjatok még hasonlókat amik azért jobbak:) Várom a válaszotokat!:) /ja és csak normális emberek irjanak hülyékböl van elég/ :D Előre is kössz;)(Y)

2010. márc. 28. 18:22
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia! Beszélhetnénk egy kicsit?

(és, ha nem fogja a dolgot)

Kijössz?

2010. márc. 28. 18:23
 2/7 anonim ***** válasza:

első vagyok.

a kijössz? kérdést úgy értem, ha a lány a teremben van és bemész hozzá-

2010. márc. 28. 18:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Az jó amit írtál kezdésnek."Megláttalak és szimpatikusnak tűntél.Nem lenne kedved suli után meginni egy üdítőt?" vagy "Elkísérhetlek haza suli után?"

L18

2010. márc. 28. 18:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Én a belemegyek a folyosón dolgot szoktam bevetni. Nekimegyek "véletlenül" elnézést kérek és megkérdezem hogy van-e valami baja és közben mélyen a szemébe nézek. Ha van nála üditő akkor jó ha pedig ki is önti, mégjobb mivel meghívhatom egy másik üdítőre hamár sikerült kiborítanom az övéjét. Na persze én lány vagyok de én pl. ezt tök szimpatikusnak venném :)
2010. márc. 28. 19:10
 5/7 anonim ***** válasza:

hát ha nekem vki direkt rám önteni vmit xD hiába h jül nézz ki kerülném xD

Sztem meg jobb az h Szia. Rá érsz 1 percre beszélni szeretnék veled stb

azért sztem ne menj neki xD de ha egy helyen /városba laktok akk az is jó h mehettek -e együtt haza stb..

mondjuk nem tudni h osztársak vagytok-e vagy csak évfolyam...

de sztem a haza kisérős eleinte vmelyik haveroddal ha non akarod(de ezt is csak akk ha a csajjal van vki) de mehetsz egyedül is mert akk a bnők megfogják kérdezni a csajt h te akarsz.e tőle vmit :P:P:P és sztem az úgy tök jó :D

2010. márc. 28. 19:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Kösziköszi sokat segitettetek:D és kár hogy nem sok ilyen normális ember van itt fent:S(N)
2010. márc. 28. 19:49
 7/7 anonim ***** válasza:

"Szia. Nincs ürügyem, de beszélgetni szeretnék veled."

Na jó, félre a tréfával.

"Szia. Szeretnék beszélgetni veled." vagy "Szia. Rámérsz egy kicsit?"

Légy kreatív és ne foss!!!

üdv

2010. márc. 29. 02:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!