Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rejtik el a lányok a családi állapotukat iwiw-en?
1 szakított és nem rohant a géphez átírni
2 froclizzák a suliba, hogy Neked tényleg nincs senkid???
és így oldotta meg.
3 A képzeletbeli barátjára céloz :)
ezt szerintem tőlük kéne megkérdezni LEVÉLBEN :)...
nekem pl ki van téva a családi állapotom:)
üdv.: egy lány
Szerintem ez az egész hülyeség.
A legtöbb embernek eszébe sincs, függetlenül attól, hogy van-e kapcsolata vagy nincs akár évekig ugyanaz van neki beállítva.
Én mindig egyedülálló vagyok. Ha valakivel nagyon komolyra fordul a dolog akkor majd házas leszek :) Addig nyugodtan lehet az egyedülálló. Nem tudom én ilyen kis makacs függetlenke vagyok.
Sokszor viszont elrejtem és nem írok ki semmit. Elmondom miért. Mert nem vagyok foglalt, viszont nem akarom kitenni, hogy egyedülálló mert akkor sok idióta megrohamoz. Azt hiszik egyből járunk meg minden ... erre nincs szükségem, így inkább nem írok ki semmit így nem próbálkoznak be az emberek és kicsit nyugi van.
Barátnőm szingli, de sokszor kiteszi hogy kapcsolatban van mert nem akarja, hogy zavarják a pasik. Vagy féltékennyé akar valakit tenni vagy hasonló.
Szerintem az egész marhaság, én pl sosem olvasom el ha valakivel meg akarok ismerkedni teszek rá, hogy van-e valakije nem megb.szni akarok rögtön, csak megismerni.
Ahh, na mindegy.
Fiú vagyok és a barátnőmnél és nekem sincs kint a családi állapotom, ez magánügy. Ha valaki bennfentes és ismer, akkor tudja, hogy van valakim. Én még összesen 1 képet teszek ki csak, mert nem akarom hallgatni az irigykedőket, hogy erre meg arra voltam nyaralni. Ugyanis erre is volt példa.
Mire is van az iwiw, vagyis mire használja mindenki? Arra, hogy kutakodjon a másik életében. Én nem vagyik annyira extrovertált, hogy mindenkinek elmondjak mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!