Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, mi az a kor amikortól a biztonság kezd érdekelni a férfiban a külső helyett?
Amióta csak az eszemet tudom, így gondolkoztam párválasztás terén.
22/L
Szerintem én ezt a gondolkodást 25 éves koromban kezdem most elérni. De sztem ez tapasztalat kérdése is. Ha valaki többet él át, az hamarabb akar majd megkomolyodni, mert előbb-utóbb beleun a nyüzsibe. Én is már csendes,békés romantikára,pihire, tv-zésre vágyom.
De ha valakivel jól kijössz,és szeret, alkalmazkodni fog hozzád,és bármi jó lesz együtt.
Köszöntünk mindenkit a Hantázz a Stexért! műsorban! A mai verseny igen szoros! #1 szép kamuval indított, amit #2-nek sikrült überelni, de úgy tűnik talán #3 lesz a nyerő? Szavazzanak önök is! :D
Amúgy mi a biztonság...? Anyagi biztonsághoz pénz kell, fizikaihoz meg erő. Most ki tud jobban megvédeni? Csontos Csaba vagy ő? [link]
Nem, mert általában megcáfolódik és persze "a belsője miatt" pont egy olyan választva, mint amit linkeltem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!