Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek tartja meg egy férfi a telefonszámom és tart meg a kapcsolati menüjében, ha összevesztünk és már több, mint 6 hete nem beszélünk? Mi értelme ennek?
Figyelt kérdés
2016. jan. 25. 08:08
11/18 anonim válasza:
Figyelj! Testépítő a fazon, ragadnak rá az üresfejű bulák (nyugodtan magadra veheted), majd ha már nem talál több könnyű prédát, max akkor fog megint próbálkozni, mert nehéz eset is vagy azon túl hogy felszínes, és nem túl okos.
12/18 Költőnő? válasza:
igen. Rám. Érted, ne zavarjon, h 10ből kilencen ugyanígy gondolják. Teljesen alaptalan. Na minden jót :)
13/18 A kérdező kommentje:
11.,12. ti aztán tudjátok ki milyen. csak a tükörbe nem sikerült még belenézni egyikőtöknek sem.
2016. jan. 25. 10:33
14/18 anonim válasza:
Hát most tényleg nem, elkezdtem leverni a fürdőszobacsempét, így nincs fent tükör.
15/18 A kérdező kommentje:
Igen, itt minden hozzászóló tökéletes és mindenki csodás, és mindenki problémamentes kapcsolatokban van és mindenki mindent jól kezel :D Értem én. :D Mindig a kérdező a hü..lye :D Tudjuk. Mindenki más tökéletes.:D
2016. jan. 25. 10:52
16/18 anonim válasza:
#15 ez így van. Ezért van az hogy mi válaszolunk, ahelyett hogy kérdeznénk.
17/18 anonim válasza:
"Minek tartja meg egy férfi a telefonszámom...?
Szerintem pl. azért, hogy ha valaha még hívod esetleg valamiért, akkor tudja, hogy te keresed, amikor csörög a telefonja.
18/18 anonim válasza:
Amugy azt honnan tudod, hogy nem törölte a szàmod? Ezt én most komolyan nem értem. Valahol ezt latni hogy törlik a szàmod vagy se?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!