Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lekapjam a csajt amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lekapjam a csajt amikor kettesben vagyok vele?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

26 éves fiú vagyok, és van egy lány aki nálam 6 évvel fiatalabb. Már jó ideje közös órára járunk, és eddig kizárólag az órai anyaggal foglalkoztunk. Arra gondoltam hogy egy váratlan pillanatban odamegyek hozzá és megcsókolom. Tudom kicsit pofátlan dolog de akkor talán kiderül hogy lehet-e folytatás és egyértelművé válik a szándékom.

Elég gátlásos vagyok, és sokat tököltem már eddig mindig ha valaki tetszett.

Max annyit veszíthetek hogy soha nem fogunk találkozni és esetleg taplónak néz.

Vagy kezdjek udvarolgatni bókokkal meg lessem a jeleket.

Nagyon hajlok az első variációra, de nem tudom az mennyire lenne erőszakos, mert ez mégiscsak egy intim helyzet, meg lehet hogy csak egyoldalú. Az meg Isten ments hogy erőszakoskodjak, főleg egy nővel, és azt se szeretném ha ezzel valamiféle lelki traumát okoznék neki.

Főleg lányok véleményére volnék kíváncsi.

Köszi

2010. márc. 28. 06:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem először beszélgess vele más témákról is, ne csak a tananyagról, és utána majd meglátod, hogy viszonyul feléd. Így kisebb a pofára esés esélye. Figyeld meg, hogy reagál, ha beszélgetés közben hozzá érsz + ilyenek. Az arcból sok mindent ki lehet olvasni!
2010. márc. 28. 07:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Ülj közel hozzá, próbáld meg simogatni, az is elég egyértelmű.
2010. márc. 28. 09:41
 3/8 anonim ***** válasza:

Semmiféleképpen se kapd le... Ahogy kiolvastam a szavaidból ti még nem is ismeritek egymást... Először csak beszélgess vele, utána bókolj, hívd el randira, és akkor jöhet a csók!

21/L

2010. márc. 28. 10:18
 4/8 anonim ***** válasza:

előző vagyok: engem ha vki csak úgy lekapna, nemcsak taplónak nézném, hanem pofon is vágnám...

Szal ha mégis a lekapásnál döntesz, védd az arcod!!!

=)

2010. márc. 28. 10:19
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Valóban nem ismerjük egymást eléggé, és az lenne a módja ha először az értésére adnám az érzésemet, mielőtt pusziszkodni kezdenék,.....de azért jó néha eljátszani a gondolattal.

Attól viszont nem tartok ha kapnék egyet mert boxolok egy ideje és fel vagyok vértezve pofon ellen:)

2010. márc. 28. 13:04
 6/8 anonim ***** válasza:

Amit írtál, arról 2 hozzászólás jutott eszembe:

1: nehogy (így h nem ismered) elmond neki az érzéseidet vele kapcsolatban, mert még bolondnak nézne...

2: ugye nem arra céloztál, h ha kapnál egy pofont visszaadd??? lányt semmiféleképpen sem szabad megütni!!!

2010. márc. 29. 13:11
 7/8 A kérdező kommentje:

Kedves 13:11-es!

Én sem úgy gondoltam h egyből szerelmet vallok neki, csak bizonyos szinten tudnia kell hogy bejön nekem, azzal hogy mondok pár bókot.

Egyébként nem ütöttem meg eddig még nőt, és ezután se akarok.

2010. márc. 30. 05:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Jól teszed :)
2010. márc. 31. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!