Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek arrol, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arrol, hogy a lány az elsö talin temetöbe akar menni?

Figyelt kérdés
2010. márc. 27. 19:05
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Kis nyomi darkoska, aki azt hiszi ettől lesz trú, hogy temetőkbe megy röhögni? Remélem majd ráijeszt az élet. Elég gáz, hogy te meg nem beszéled le róla, nem szép dolog amit csinál, valakinek nagyon fájt, hogy meghalt egy kedves rokona, ő meg kiröhögi...Szánalmas...Mint az a két hülye darkos akik ott dugtak egy síron. Ha az én hozzátartozóm lett volna lehet megforgattam volna benne egy csavarhúzót. Én is szerettem a black metalt de azért voltak erkölcseim.Aztán felnőttem.
2010. ápr. 1. 11:22
 32/33 anonim ***** válasza:
11:22 voltam: Első felháborodásom után azt mondom, hogy viszont, ha csak fényképezni megy egy-egy szép sírt, vagy a csend miatt megy, az nem elítélendő. De első randin fura. 2 éve vagyok együtt a barátommal, és sose vittem ki őt a rokonaimhoz.
2010. ápr. 1. 11:27
 33/33 anonim ***** válasza:
Menekülj :P
2010. ápr. 1. 16:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!