Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közeledjek egy csajhoz az iskolában?
hát megértem azokat akik leszólnak. Ezt egyedül is tudnod kéne. De téged is megértelek, én is félnék a helyedben.
Egyszerűen menj oda hozzá és kész. Ha ehhez nem vagy elég bátor akkor próbálj meg először a baráti körével megismerkedni, majd azok bemutatnak neki.
16/L
Sétálj el mellette mikor tömegnyomor van az közeli nem ? :D
komolyra fordítva: Sztem suliban nem igazán lehet annyira, max ha közös ismerőseitek vannnak és akkor odatudsz menni hozzájuk dumálni.
Hát Szerintem ugy menj oda hogy ,,
mielött odamész csinálj sok fekvötámaszt mindenki elött hagy duranjanaj be az izmaid,, a pénz táncádba rakj sok papirt hogy vastagabnak látcon,,,utána odamész ugy hogy lábad rakod lábad utána ,, bal jobb ,ball jobb,,
csak ovatosan.. mikor odamész és rádnézd,, Leggugolsz eldobod a ceruzát és mondod jé meg van...
Utána megkérded Hogy hogy hivják,,,?
Xd a többi jön magátol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!