Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randinak állatkert?
Figyelt kérdés
Szerintem jó, bár elsőre furán hangzhat, de ha belegondolok akk nem is az, mert ha mind2en szeretjük az állatokat,és akk ott legalább lenne vmi közös téma is, és így könnyebben meg lehetne ismerni a másikat is nemde?
Most fogunk először talizni, Én 18/l ő 20/f. Szerintetek?
2010. márc. 27. 17:29
11/17 A kérdező kommentje:
De am FIÚK! Nektek is bejönne egy ilyen helyen az első randi?
2010. márc. 27. 17:56
14/17 anonim válasza:
Persze..,a legjobb hely és sokkal kötetlenebbül lehet beszélgetni,mint pl. egy teázóban... 28F
15/17 anonim válasza:
Én elsöre temetöbe vittem..:D
16/17 anonim válasza:
Igazából én odavinném ha lenne elsőrandis jelöltem.csak ez mégis az első.úgy gondolom előtte meg kéne jobban ismerni és utána vinni el állatkertbe de az biztos hogy nagyon jó ötlet.
17/17 anonim válasza:
Én most 6.-án kedden megyek az állatkertbe...és nekem is az első randim lesz a sráccal :)
Sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!