Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randinak állatkert?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randinak állatkert?

Figyelt kérdés

Szerintem jó, bár elsőre furán hangzhat, de ha belegondolok akk nem is az, mert ha mind2en szeretjük az állatokat,és akk ott legalább lenne vmi közös téma is, és így könnyebben meg lehetne ismerni a másikat is nemde?

Most fogunk először talizni, Én 18/l ő 20/f. Szerintetek?

2010. márc. 27. 17:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon jó, én bírnám:) könnyebb a beszélgetés, nevetgélés meg minden. 21L
2010. márc. 27. 17:31
 2/17 anonim ***** válasza:

Én imádnám, hajrá :)

19l

2010. márc. 27. 17:34
 3/17 anonim ***** válasza:
Jó hely sztem is és egyben jó program;)
2010. márc. 27. 17:41
 4/17 anonim ***** válasza:

Mert kivel randizol??:D

Az elefánttal vagy a zebrával??:DXD

viccet félretéve...Sztem jó ötlet:D

2010. márc. 27. 17:43
 5/17 anonim ***** válasza:
Én örülnék, ha odavinnének első randira :) És ott tényleg gördülékenyebben menne a beszélgetés, mert ha másról nem, hát az állatokról tudtok beszélni :D Legalább nem lesz kínos csend :)
2010. márc. 27. 17:44
 6/17 anonim ***** válasza:
szerintem jó ötlet ^^ sokan szeretik az állatkertet, egész napos program, nem az a szokványos "mozis" randi..
2010. márc. 27. 17:44
 7/17 anonim ***** válasza:
abszolút jó ötlet, nekem nagyon tetszene :D
2010. márc. 27. 17:45
 8/17 anonim ***** válasza:

Én nagyon bírnám!Imádom az állatokat,és ha épp nem lenne téma egy "jajj,de szép az a zebra/zsiráf/medve/..." mondattal rögtön lenne téma.

15/L

2010. márc. 27. 17:46
 9/17 anonim ***** válasza:
Szerintem tök jó. Sétáltok, beszélgettek.
2010. márc. 27. 17:48
 10/17 A kérdező kommentje:
Húha látom nagy az 1etértésünk mindenkivel:D De sztem is hó 5let! Köszi a válaszokat. Majd megpróbálom előterjeszteni a randipartneremnek(a fiúnak). Kiváncsi vagyok mit fog hozzá szólni:)
2010. márc. 27. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!