Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elhívhatom randira iwiw-en?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhívhatom randira iwiw-en?

Figyelt kérdés

Véletlenül találkoztunk a volt kolléganőmmel egy villamoson.

Sajnos nem sokat tudtunk beszélni, csak 1 megállónyit. 3 hónapja nem láttam és hirtelen fel tűnt, szóval nagyon örültem neki, és úgy láttam, hogy ő is így érzett. Sajna a mobilszámát nem tudom, csak iwiw-en tudom elérni. És úgy tudom, nincs barátja.

2010. márc. 27. 16:18
 1/9 anonim ***** válasza:
48%
Az iwiw nem menő. Igazából a myvip se, meg semmi se. De hívd amúgy nyugodtan.
2010. márc. 27. 16:20
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kérd el a számát, iwiw-en.ha megadja akkor te is érdekled.Telefonon beszélve már jobban veszi ki magát, ha randira hívod.
2010. márc. 27. 16:24
 3/9 A kérdező kommentje:
a lényeg nem az, hogy menő vagy sem, hanem, hogy másképp nem tudom elérni........
2010. márc. 27. 16:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
ha máshogy nem tudod elérni marad az iwiw. ha örül a meghívásnak nem érdekli majd, hogy iwiwen vagy telefonon kerested meg...
2010. márc. 27. 16:35
 5/9 anonim ***** válasza:
71%
16:24-es válaszolónak igaza van, kérd el iwiw-en a telefon számát, ha megadja, hívd föl, és aztán telefonon kérdezd meg, hogy randizna-e veled.
2010. márc. 27. 16:38
 6/9 anonim ***** válasza:
menő/nem menő, mind1... iwiw-en randira hívni valakit kifejezetten gáz... csak iwiw-en keresztül érd el, a tel. szám jó ötlet, találkozzatok, stb, és ha úgy jön össze élőben mondd meg neki hogy lenne-e kedve újra találkozni, úgy igazán, mint randizni :)
2010. márc. 27. 17:31
 7/9 A kérdező kommentje:

Rendben, igazatok van, elkérem a számát és inkább felhívom.

Köszi mindenkinek :)

2010. márc. 27. 19:25
 8/9 anonim ***** válasza:

Engem egyszer egy hü1lyegyerek iwiwen hívott el randizni. Mivel elég ritkán járok iwiwre, úgy esett, hogy két héttel a levél megkapása után olvastam el. Ebből következik, hogy nyolc franciaórát ültem mellette végig suliban úgy, hogy nem is tudtam, hogy elhívott randizni. -_-"

Amúgy szerintem elég besz2ari dolog. Lehet, hogy én vagyok maradi, de ha szeretnél valamit egy lánytól, miért nem hívod el személyesen? Esetleg vehetnél neki egy ku*rva virágot. :S -_-"

2010. máj. 16. 14:09
 9/9 A kérdező kommentje:

Utolsó ! beszélj már rendesen, ritka nagy paraszt vagy...ha elolvasnád a többit is, nem csak a kérdést........

Egyébként már megoldottam a dolgot.

2010. máj. 16. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!