Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívhatom randira iwiw-en?
Véletlenül találkoztunk a volt kolléganőmmel egy villamoson.
Sajnos nem sokat tudtunk beszélni, csak 1 megállónyit. 3 hónapja nem láttam és hirtelen fel tűnt, szóval nagyon örültem neki, és úgy láttam, hogy ő is így érzett. Sajna a mobilszámát nem tudom, csak iwiw-en tudom elérni. És úgy tudom, nincs barátja.
Rendben, igazatok van, elkérem a számát és inkább felhívom.
Köszi mindenkinek :)
Engem egyszer egy hü1lyegyerek iwiwen hívott el randizni. Mivel elég ritkán járok iwiwre, úgy esett, hogy két héttel a levél megkapása után olvastam el. Ebből következik, hogy nyolc franciaórát ültem mellette végig suliban úgy, hogy nem is tudtam, hogy elhívott randizni. -_-"
Amúgy szerintem elég besz2ari dolog. Lehet, hogy én vagyok maradi, de ha szeretnél valamit egy lánytól, miért nem hívod el személyesen? Esetleg vehetnél neki egy ku*rva virágot. :S -_-"
Utolsó ! beszélj már rendesen, ritka nagy paraszt vagy...ha elolvasnád a többit is, nem csak a kérdést........
Egyébként már megoldottam a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!