Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a leggázabb élményetek egy randin?
Nekem két sztorim is van:
Első: Életemben először hívtam lányt randizni. Kiültünk egy kávézó teraszára dumálni, meg iszogatni. Azt mondta, szereti a sört, így vettem magunknak egyet-egyet. Én megittam az enyémet, neki viszont mégse ízlett, és csak szenvedett vele, ezért ideadta nekem a maradék 3/4 részt. Nekem meg kiment a fejemből, hogy otthon előtte bevágtam egy nagy pizzát, meg a randi miatt amúgy is görcsben volt a gyomrom. Mindegy, lehúztam az ő sörét is, aztán erős hányingerem lett, visszajött a sör, megtelt a szájüregem, de szerencsére gyorsan felkaptam az üres poharat és beletaláltam. A ruhámra is ment egy kevés, meg az asztalra is. Csaj csak nevetett, én meg nem győztem bocsánatot kérni, hogy nem ilyen színben akartam feltűnni. Végül kiöntöttem a virágágyásba a hányást a pohárból, letöröltem az asztalt, és bementem a wc-re megmosakodni. Aznap este egy kis vodkás öblögetés után még smároltunk is, meg szerelmet vallottam neki, de ő nem akart semmit, így nem jöttünk össze (mint kiderült, végig más tetszett neki, azóta is azzal van).
Második: Elhívtam egy csajt bulizni, akit a neten ismertem meg. Mikor találkoztunk, rájöttem, hogy élőben nem tetszik annyira, mint a képen. Sebaj, ha már eljött elém, csaknem küldhettem el, így elmentünk a buliba. Némi pia után smároltunk is. Azt persze megmondtam neki, hogy semmit nem akarok. Éjfél körül nagyon elfáradtam, már legszívesebben hazamentem volna, mert maga a csaj uncsi volt, nagyjából végig én beszéltem, és ez elég kínos tud lenni. Ráadásul várnom kellett hajnali 5-ig, amikor a csaj busza megy. A bulinak hajnali 2 körül vége lett. Pechemre pont akkor volt az októberi óravisszaállítás, így egy órával tovább kellett szenvednem, amit aztán még az is tetézett, hogy hajnali 3 körül már irdatlanul kellett szarnom, és éreztem, hogy ez nem várhat 2 órát, most azonnal kell. 4 óra körül egy suli udvarán voltunk, ugye általában az bokrokkal van körülvéve. Mikor már tényleg rajzolt a vége, én bejelentettem, hogy elmegyek pisálni. Becéloztam egy jó messzi bokrot, leguggoltam, aztán ami a csövön kifért. Akkora megkönnyebbülés volt, és ami még jobb, hogy a csaj szerencsére mit sem tudott az egészről. Fél óra múlva meg hazament, így én is haza tudtam menni, és hálát adtam az égnek, hogy végre alhatok :)
Ha volt hasonló élményetek, mondjátok el bátran.
Azért megnyugodtam nem csak nekem megy szarul a csajozás!!!XD
Az első randim 16 évesen volt, és a csaj táncórájára "voltam hivatalos"...
Elmentem, tök gáz volt, egyedül ültem ott vagy 2 órát, néztem ahogy táncolnak, közbe közbe azért szemeztem vele, mosolyogtam rá, ilyenek, de odamenni ugye nem lehetett, meg semmi szóval csak ültem és vártam hogy vége legyen....
vége volt ok, odajött a csaj dumáltunk, megdícsértem milyen szépen táncolt, meg hasonlók, és kérdeztem hogy beülünk-e valahova....
mondta hogy nagyon kivan, (elfáradt) de azért beülhetünk...
el is mentünk 1 hangulatos kocsmaszerűségbe, egy darabig jól megvoltunk, majd jöttek a csaj haverjai, ilyen kb 10 fős társaság, ő mindenkit ismert, én meg senkit....leültek mellénk, és mondanom sem kell hogy utána egy percet sem tudtam vele 2-esben dumálni....
Eléggé beégtem a haverjai előtt is ,valahogy nem voltak vevők a dumáimra. Mikor már azt hittem vége az önbizalmam sárba tiprásának, mentünk volna haza közölte a csaj, hogy neki tulajdonképpen van pasija, de én is tetszettem neki, és csakúgy elhívott...Hát rendesen kijöttek a szemeim, köpni-nyelni nem tudtam, azóta is full kínos, ha találkozok a csajjal, mert ugye kertszomszédunk, mint kiderült:S
Azóta sem vagyok sokkal szerencsésebb a csajoknál. valahogy mindig belekerülök a "friend-zone"-ba, és már barátjuknak néznek, nem mint pasijelölt....
Ez így leírva annyira nem nagy szám, de nekem elég kínos volt. Koncerten megismertem egy srácot, beszélgettünk, elkérte a számom, megbeszéltünk egy randit. Tök visszafogott volt a megismerkedéskor ő is, én is. A randin viszont sikerült elfogyasztanom valami 2 üveg (!) bort (máig sem értem, hogyan), teljesen berúgtam, rá is másztam valahogy. (Alapból visszafogott lány vagyok, számomra ezért volt kicsit kínos.) Utána másnap a csávó mesélte, hogy már vérzett a szája, meg hogy milyen kiéhezett voltam. :D
Párszor találkoztunk is még, de nem lett végül semmi a dologból (nem emiatt).
25/L (és ez 23 éves koromban történt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!