Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Higyan hiwjam fére? Én 16/F ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Higyan hiwjam fére? Én 16/F ő pedig 15/L

Figyelt kérdés

Csomószor találkoztunk de még nem szóltunk egymáshoz... csak szemezünk egy ideje de elég hosszan.Hétfőn fére akarom hiwni a bnöitöl és el akarom mondani h nagyon tetszik...Hogyan hiwjam fére??? vagy mit mondjak neki??? -nem akarok béna szöveggel beégni

És amugy ahogy a szeméböl látom én is tetszek neki...sztem még szeret is:P..-->Mert a szem sok mindent elárul.

2010. márc. 26. 22:01
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
jooo' mostmitmááár a helyesíráás?:/ ez nem egy magyar helyesírók szövetsége klub ha jól tudom. Aki nmeg tudott normálisan válaszonli annak meg köszönöm.
2010. márc. 26. 22:36
 12/19 anonim ***** válasza:
22:13 xDxD
2010. márc. 26. 22:40
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha valahova már beírsz valamit az legyen a minimum, hogy helyesen írj...
2010. márc. 26. 22:43
 14/19 anonim ***** válasza:
Te magyarnak tartod magad, vagy valami elfajzott korcsnak? Le merem fogadni hogy nem tudnál elmondani 2 versszakot a Himnuszból, de legalább A SAJÁT ANYANYELVEDET TANULD MEG HASZNÁLNI! Nem mi vagyunk a szánalmasak, amiért szólunk, hanem te, mert még leszólsz minket.
2010. márc. 26. 22:46
 15/19 anonim ***** válasza:

Magyar helyesírók szövetsége :D:D:D

Lehetsz vagy 13 éves és akkor sokat mondok :D

2010. márc. 26. 22:47
 16/19 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem kéne egyből azzal kezdened, hogy bevallod neki, hogy tetszik neked. Szerintem először csak beszélgessetek, ismerjétek meg a másikat (pl.: "Szia! Hogy vagy?" tipikus szöveg, égni nem lehet vele), aztán ha tényleg kölcsönös a vonzalom, akkor majd alakulni fog a dolog! ;)

Amúgy ha még nem is szóltatok egymáshoz, miből gondolod, hogy szeret?

2010. márc. 26. 23:03
 17/19 anonim válasza:

hívd félre és mondd meg neki, h

"valamit már régóta szeretnék neked mondani:nagyon tetszel.

ha te nem így érzel, akk mond meg nyugodtan, nem fogok haragudni."

Az a lényeg,h lényegretörő legyél, vágj a dolog közepébe!!!

2010. márc. 27. 00:25
 18/19 anonim ***** válasza:
Kitaposom a beledet te fostarisznya ezt nem hiszem el itt dupla v-zik, sztem öld meg magad.
2010. márc. 27. 22:19
 19/19 A kérdező kommentje:
Joo' boccs a helyesírási hibákért:/ Nem azért irtam mert "KOCKA" vagyok hanem azért mert elirtam.
2010. márc. 27. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!