Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azonnal megtetszett, most mit tegyek? Higyan viselkedjek vele?
Szóval új iskolába kerültem,és a tanévnyitón rögtön megtetszett az egyik osztálytársam.Nem tudok rólla semmitse, még a nevét se semmi,nemtudom hogy milyen természetű stb...de ahogy megláttam rögtön belézúgtam.Foggalmam sincs hogy hogyan viselkedjek majd vele vagy nemtudom.Merjek-e majd vele beszélgetést kezdeményezni?Vagy ez csak ilyen hirtelen fellángolás volt?Meg attól is félek mivan ha megtudja hogy nekem tetszik és mondjuk visszautasít és akkor az egész osztály ezen csámcsogna azmeg ugyebár nemlennne valami szép bemutatkozás...Nemtudom mitévő legyek,de az tuti hogy nagyon bejön:)
L/15
Szerintem is beszélgess vele, abból nem lehet baj:)
Egyébként én is így jártam az otársammal de nem derült ki h tetszett nekem (bár még mindig tetszik ésazóta valószínű hogy én is megtetszettem neki)szóval csak bátran:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!