Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gazdag csaj szegény pasi?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gazdag csaj szegény pasi? Avagy SX4 vs. S80

Figyelt kérdés

Nem vagyok pénz párti csak eddig ilyen szituációval nem találkoztam.

Tőrtént hogy egy felsőoktatási intézményből ismerek egy csajt. Már egy jó ideje talán kb másfél éve. Nah lényeg az, ez az inponáló csaj lejött egy csoport társához akit én is ismerek megbeszéltünk egy találkozót, aztán buli a csajnál mert ugy gondoltam talán van esélyem nála ugyanis egész jól elvagyunk :D. Pont a napokban sikerült egy csodálatos népautóra szert tennem SX4 214234254 havi törlesztő részlettel. Aztán gondolotam az új szerzeménnyel megyek... De mikor látom hogy a csaj s80 Volvóval jött, azthittem elgurulok az utca végéig és beborítom a patakba az sx-et... Nah mind1 megtörtént.. Csak kínosan mosolyogtam. Nah aztán buli náluk... 4.2 Quattro az udvaron, kovácsoltvas kerités... Akkora lcd tévé hogy a kb a szobám fala kisebb. XD

Anya apa fogdoki, tesó ugyvéd, nagyapa mérnök...

Most komolyan mondom elsóbb rendünek éreztem magam, és valahogy elment a csajtól a kedvem. De a csaj hozzá kell tenni nem elszált ujgazdag paraszt. Hanem hagyomásnyosan rohadt gazdag.. most ennek a csajnak hogy imponáljak, hogy vigyem el egy étterembe radizni hogy ne bőgjek le.. Értitek mire célzok?? Szóval félek az egésztől.. Semmi esélyét nem látom...

Szerintetek???

2010. márc. 26. 21:50
1 2
 11/12 anonim válasza:
Olyan dolgokkal szerezz neki örömet, ami nem a pénzről szól, egyedi, és felejthetetlen dolgok. szerintem.
2013. aug. 22. 18:38
 12/12 tsubba válasza:
Nem derült ki 😃
2022. febr. 20. 02:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!