Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, beülős randin milyen alkoholos italt isztok szívesen? Van hogy nem isztok?
Figyelt kérdés
Én szinte mindig borra gondolok.
Férfiként minden fajta alkoholt megiszok szívesen, de szerintem a bor a leghangulatosabb.
Minden fajta válasz érdekel.
2016. jan. 13. 07:11
21/25 anonim válasza:
ehhez van egy elég jó sztorim, mert például van egy olyan ismerősöm, aki egy olyan nőhöz ment hozzá, akinek nagyon bozalmas a munkaköre, így aztán a családját lépten-nyomon átvilágítják, hol a csaj anyját, hol az apját, hol a gyerekeit, hogy biztonságban legyenek, mert nagyon veszélyeztetett a munkaköre, így aztán mesélte, hogy mielőtt találkoztak le kellett adnia az egész családra vonatkoztatva minden adatot, amibe a bizalmas munkakör miatt a család beleegyezett, aztán utána le kellett ültetni valakit a családból, mert valami bűncselekményre került sor ott és így azzal az ággal többet nem érintkezhettek, még a csaj se, talán a hatodik randi után jöhetett a csók, amikor kibelezték az életét
23/25 anonim válasza:
az mit jelent, hogy bármit? én sajnos nem tudom, mónika mondjad már meg, valamelyik a négy közül, mit jelent, mit jelent?
24/25 anonim válasza:
"A csók csak annak a kifejeződése, hogy két ember 3-4 óra beszélgetés és fizikai közelség után úgy érzi elsőre, hogy egy hullámhosszon vannak. " - Nálad talán. Nálam a csók érzelmi kötődést jelent, tartós párkapcsolatot vagy annak lehetőségét, ez pedig nem alakul ki pikk-pakk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!