Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor lehet második randit kérni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor lehet második randit kérni?

Figyelt kérdés
Szerintetek ha jól sikerült az első találkozó, mikor lehet egy másodikat kérni?
2010. márc. 26. 19:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal, a randi végén.
2010. márc. 26. 19:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
a randi végén.
2010. márc. 26. 19:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Noss!

Pont utána. És akkor nem kell azon görcsölnöd, hogy jajj most mikor hívjam fel, vajon jól érezte e magát velem az első randin, meg hasonlók. Így legalább ezen is gyorsan túl vagy. És ha igent mond akkor valószínűleg nem érezhette magát olyan rosszul.

2010. márc. 26. 19:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Az első randi végén, és ha ő is jól érezte magát, akkor nem kér gondolkodási időt, hanem rögtön tudtok egyesztetni időpontot. 27L
2010. márc. 26. 21:25
 5/8 anonim ***** válasza:
*egyeztetni 27L
2010. márc. 26. 21:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a randi után érdemes várni egy kicsit. Mert ha esetleg úgy gondolja a csaj, hogy nem akar többet találkozni, kellemetlen megmondani a másiknak, és tapintatosan szerintem nagyon nehezen lehet. Szóval szerintem telón, sms-ben vagy épp ahogy tartjátok a kapcsolatot. Személyesen is lehet.
2010. márc. 26. 21:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a randi végén annyit mondj neki hogy: "jó volt veled,esetleg találkozhatnánk legközelebb is." és ha igent mond mondj annyit hogy:"oké,akkor majd hívlak" de a lényeg hogy maximum három napon belül hívd fel.
2010. márc. 26. 23:06
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2010. márc. 28. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!