Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap este elsírtam magam. Őt sem érdeklem?
Figyelt kérdés
Sokadik próbálkozásom is kudarcba fulladt, hogy barátnőm legyen. Szerintem ez a lány is elhajtott, hisz akkora érdektelenség tükröződik az arcán velem kapcsolatban, hogy szerintem nem érdeklem( nem mondta még ki). Ezután annnyira csalódott és reményvesztett lettem, hogy picit sírtam este... Pedig szerintem nincs velem semmi baj... 4 éve vagyok egyedül. Lehet, hogy valamit másként kellene csinálnom a lányokkal kapcsolatban? 22/F2010. márc. 26. 19:00
1/10 anonim válasza:
Most mi kérdés? Hogy érdekled-e, vagy hogy máshogy kellene-e csinálnod valamit?
Egyikre sem könnyű ennyiből váalszt adni.
2/10 anonim válasza:
Nem érdekled, és másképp kellene csinálnod a dolgokat.Túl görcsös vagy.
3/10 anonim válasza:
Hány csajjal próbálkoztál eddig a 4 év alatt, és hánytól kaptál visszautasítást? A leírtakból elég nehéz megállapítani, hogy mi lehet a baj.
4/10 A kérdező kommentje:
4 év alatt olyan 5-6 csajnál próbálkoztam. És a legrosszabb, hogy mindegyik úgy küldött el, hogy minden kapcsolatot megszakított velem, nem válaszolt... Egyetemre járok, normális gondolkodású, néha flegma de egyébként kedves srác vagyok. Nem tutyi-mutyi wow-os arc, focizom, sportolok, helyes arcom(a visszajelzések alapján) anyagilag szerencsére nagyon jól állok. Egy lány sem jelzett felém, hogy esetleg tetszenék. Az biztos, hogy most görcsösen keresek barátnőt, szinte bármit odaadnék érte. Valószínűleg a tegnapi nappal ismét befuccsolt egy próbálkozásom... Remélem így már kicsit tisztább a kép.
2010. márc. 26. 19:25
5/10 anonim válasza:
Egyetemen nincsenek csajok? Vagy ott nem ismerkedsz velük? Ideális hely a csajozáshoz. Egyetemi bulikon pl nagyon jól lehet csajozni, mert nem vagytok teljesen idegenek egymásnak, így nem hajt el szó nélkül. A leírtak alapján te egy ideális partnere lennél akármelyik lánynak. Legyen több önbizalmad, ha kell akkor egy kis piával is oldhatod a gátlásaidat, csak ne vidd túlzásba.
6/10 A kérdező kommentje:
De vannak lányok természetesen.:) Önbizalmam az viszont nincs. Már elküldtek annyiszor és nem tudom, hogy miért. Így egyszerűen már nem tudok nyitni a lányok felé bezzeg középiskolában.....
2010. márc. 26. 19:33
7/10 anonim válasza:
Az a baj, hogy meleg vagy. Te is írtad:
"Tegnap este elsírtam magam"
8/10 A kérdező kommentje:
Igen elsírtam de nem azért mert meleg lennék, hanem azért mert nem igaz, hogy nem jön össze egy lánnyal sem nekem, de ezt is leírtam...
2010. márc. 26. 19:50
9/10 anonim válasza:
Hát nem vagy egyedül,én is ebben a cipőben járok. Csakhát én mindjárt 20 leszek és még egy barátnőm sem volt.Én is próbálkoztam többször,de nem jött össze egyik sem,vagy elhajtottak. Bánkódni szerintem felesleges. Sírni nem sírtam,mert annyit ezek a ribancok nem érnek meg.(már ne haragudjon senki).Én éjszakákat töltöttem azzal,hogy rájöjjek,mit is rontottam el vagy mi kivetnivaló van bennem.Aztán elgondolkodtam azon,hogy folyton csak magamban keresem a hibát,a csajokban viszont nem. Ők tökéletesek? Nagy francokat. Szóval azóta nem is erőltetem a dolgot mert van mivel foglalkoznom. Pedig én is rendben vagyok mind emberileg,mind máshogy és a környezetemben is sokan mondják,hogy jóképű vagyok,mégse sikerül semmi.
10/10 anonim válasza:
4 év alatt 5-6 csaj... egy héten kéne annyinak lenni... szerintem
(ezvanszprájt)
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!