Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lanyok mikor mondjatok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok mikor mondjatok egy ferfira, hogy hatarozott?

Figyelt kérdés
Nekem ez olyan tag halmaznak tunik. Sokszor azt latom, hogy azt tartjak hatarozottnak, aki vagy az erroszakossagaval akar ervrenyt szerezni, vagy aki mindenhez etrt megid akkora baromsagokat mond, mint ide Lachaza, vagy aki sima kozhelyejket hasznal allandoan. A legcsucsabb egy srac volt akivel egy hazban laktam, osztott valami eszt, hogy o milyen tajekozott... Mondom neki megmutatnad, hogy hol olvastal errol, erre elohuzza a noinapozo.hu-t mondom ez aztan a lektoralt szaklap. A masik veget, akit azert gondolnak hatarozottnak, mert azzal foglalkozhat, amit szeret, metrt pl a szulok tudtak nekik venni lakast. 2 ilyen ismerosom van, mind2nek sok baratnoje van. A hobbijukkal foglalkoznak, mindketten jol keresnek mar vele, de ugy elnek jol, ugy hatarozottak, hogy otthonrol hozzak fel az utolso tv paptrikat is meg nem varyt kiadasnal ( pl huto csere) azert csak hazaszolnak. Szovak en nem igazan tudom mi a hatarozott en pl most fogok egyutt kajalni egy ismerosommelk, hogy tanacsot kerje par dologban, mert nem vagyok hatarozottan biztos a dolgomban. De azert vettem mar lakast es csak 30% ot segitettek a szulok.

2016. jan. 10. 12:32
 1/8 anonim ***** válasza:
51%
Ha használja az ékezeteket.
2016. jan. 10. 12:37
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha van saját véleménye,s kiáll mellette, viszont intelligensen meghallgatja mások hozzáállását,s utána mérlegel.

Nem tesze-tosza.

Nem csak úgy megy az árral.

2016. jan. 10. 12:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Tudja mit akar és tesz is érte, de abban különbözik a makacstól, hogy rugalmas és nyitott másokra, és belátja, ha tévedett valamiben.
2016. jan. 10. 12:41
 4/8 A kérdező kommentje:
1 es kulfoldon nincs ekezet a klaviaturan :D
2016. jan. 10. 12:46
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
Hát, ha ezt meg kell kérdezni... :D
2016. jan. 10. 12:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Férfiként írom, hogy akkor, ha ilyeneket nem kérdezel meg. :D Csinálod a dolgodat, adsz helyet a nőnek is az életedben, de nem rá hagyod a döntéseket, és nem hagyod magad befolyásolni érzelmi zsarolás által. :)
2016. jan. 10. 12:51
 7/8 A kérdező kommentje:
Nyugodt lazado! Adnek en helyet, lenne is hol a ket lakasom valamelyikeben, de nem akarnak jonni, mondjuk nem is tartok sok vasat a tuzben. Aki tetszik annal probalkozok, de ha a kiszemelt egy mosolyra sem viszonoz, akkor alt.ban nem foglalkozom vele tovabb
2016. jan. 10. 13:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Képletesen értettem a helyadást. A lelkedben. Vonatkoztass el kicsit az anyagi világtól. :)
2016. jan. 10. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!