Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy lánnyal csak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lánnyal csak egy kicsit is megtorpan az ismerkedés, akkor annak annyi?

Figyelt kérdés

nézzétek el nekem, még kezdő vagyok, nemigen tudom milyen az, ha egy lány engem akar...

csak két kirivó esetet vázolok fel:

az egyik, barátok voltunk, aztán gondoltam, többet szeretnék. "Most nem érek rá, most karácsony van", stb. végül 2 hónap után sikerült találkozni, abból 1 hónapig munkanélküli volt. Aztán megint "van két munkám, de majd beszélünk róla, nem érek rá, nem jó" - aztán egy nap "kapcsolatban" lett

másik, netes társkeresés: alig válaszolgat, egy-két szavakkal, persze mikor számonkérem "persze, komolyan gondolom, nem folytatjuk facebook-on?", továbbra is valamit 4x kell megkérdezzek, mert arra nem válaszol, csak az utolsó mondatra, bocsánatot kér, igazam van, csak összejöttek a dolgok - 2 hét múlva "boldogság van" egy pasival (kép)

én arra a következtetésre jutottam, hogy ha bármilyen megtorpanás, hátrány, akadály van, akkor a lány nem akar engem. Persze megkaptam már nemegyszer, hogy "nem adom fel túl könnyen?", de néha iszonyat, hogy milyen szinten megfeledkeznek, nem foglalkoznak viszont, tőlünk persze elvárják hogy minden évfordulóra emlékezzünk...

2016. jan. 9. 22:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Keress más lányt, lányokat, ők nem akarnak veled ismerkedni.
2016. jan. 9. 22:48
 2/3 A kérdező kommentje:
nem ez volt a kérdés, te idétlen...
2016. jan. 10. 00:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Mondjuk az írásod alapján te sem nagyon tudod, hogy mit szeretnél kérdezni...

Az általad vázolt esetekben egy akadály volt csak: azokat a lányokat nem érdekelted eléggé. Ez nem jó vagy rossz, és senkinek sem a hibája, csak nem jött össze a dolog. Talált mást például.

Akinek tetszel, és tényleg érdekled, az hidd el nem fog kamu dumákkal találkozást kerülni, stb. Nekem is volt olyan randim, hogy 5 órán át be nem állt a szánk, nevettünk, jól éreztük magunkat. Máskor meg alig vártuk már, hogy induljon a lány busza, másfél óra szenvedés. Alig tudtunk beszélgetni. Van ilyen.

Ha ezt érzed, akkor inkább te magad vess véget az ismerkedésnek, persze normális üzenetben.

2016. jan. 10. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!