Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dühös lennél a barátodra, ha az meglepetésként egy
elegáns étterembe vinne?
én nem lennék dühös, de nem is érezném jól magam ilyen puccos helyen.
2016. jan. 7. 19:59
Szerintem ez a csaj elmeroggyant. Hagyd ott! Kell a francnak egy ilyen hisztikriszti.
2016. jan. 7. 20:03
Sztem azert volt dühös, mert nem az alkalomnak megfelelöen volt öltözve, es nem ismerte az illemszabalyokat - vagyis ugy erzi, elmentetek vhova, ahol egesz este feszelyezve erezte magat, es csomoszor beegett. Vagy talan meg amiatt is, mert nem erti, minek hoztad ilyen kinos helyzetbe - ertem en, hogy örömet akartal szerezni, de ha nem tud viselkedni ilyen helyen, az azt sejteti, hogy nem is jar ilyen helyekre, es nem erti, hogy hogy lehet, hoyg szerveztel egy olyan programot, ami egyaltalan nem az ö vilaga.
2016. jan. 7. 20:07
Ezt eleve nem így kéne értelmezni, de ha már felvett egy ilyen ruhát, azért lehetett volna szólni, hogy nem ilyenre gondolt a srác.:D Az alatt mit kell érteni, higy nem ismeri az alapvető illemszabályokat? Mennyire alapokat?
2016. jan. 7. 21:26
Én nem lennék rá dühös, mert nem vagyok egy proli liba, aki bármilyen helyzetben kipakolná a mellét meg extraminit húzna fel, nemhogy étterembe. És tudom magamról, hogy az éttermi etikettben nem 100%-ig vagyok otthon, így ha halkan, kedvesen rám szólna a párom, akkor hálás lennék. De mondjuk olyan nagy szarvashibákat azért nem hiszem, hogy el szoktam követni (nem teszem a táskát az asztalra, nem könyöklök, nem szürcsölöm a levest... tudom, hogy nem tudom szépen enni a paradicsomos cuccokat, ezért nem is kérek olyasmit.
A kérdésben szereplő csaj egy buta, faragatlan liba. Bár mondjuk ki milyen virágot szakajt, olyat szagol, ugye... gondolom, eddig sem volt egy illemtan-tudor.
2016. jan. 7. 21:46
a kérdező a barát v a barátnő? kicsit nem értem :S
2016. jan. 7. 21:50
Mégis miféle hibát lehet elkövetni egy étteremben? :D
2016. jan. 7. 21:57
Én örülnék neki. Mondjuk tudok viselkedni és nem keverem a csinosat a prostissal.
2016. jan. 7. 22:09
A csajod degenerált. Én örülnék neki, évente párszor tök jó dolog beülni valami elegánsabb helyre kajálni. Mondjuk én is tudom a csinos öltözék igazi jelentését és tudok kulturált lenni.
Ez van, ha a csepeli Mónit a panelból akarod meglepni valami jóval :D
2016. jan. 8. 02:13
tehát: felöltöztél mint egy ribi,nem tudsz viselkedni,sem normálisan enni,ő ott nyilván ott helyben nem csinál jelenetet,otthon viszont kiborul.. sztem teljesen jogosan! én azonnal dobtam volna egy ilyen ostoba,neveletlen libát!!
2016. márc. 18. 09:06
Kapcsolódó kérdések: