Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mikor mondanád a barátodra vagy barátnődre, hogy EGYSZERŰ? .. attól hogy kiszámítható, már ebbe a kategóriába sorolnád?
Nagyon köszönöm a válaszaitokat .... :-)
Konkrétan annyi történt, hogy nekem nem igazán tetszik a barátom ötlete, hogy szerződéses katonaként kb. 5 éven keresztül csak hónapokat töltene velem, mert külföldre menne szolgálni, hogy "megteremtse a közös életünk alapját" ... mert ennyi idő alatt minimum 12-15 millió forintot keresne meg ... és amúgy is vonzza ez a szakma de nem magyarországon /ebbe még bele is mennék/, mert itt "nem történik Semmi" :-/ .....
- De lehet hogy megsérülnél... mondtam .... az egészséged és az ÉLETED .... MEGFIZETHETETLEN !
Na és erre mondta hogy : - ... Te annyira berögzött vagy és kiszámítható ! ... nem is akarok erről beszélni, mert olyan egyszerű vagy hogy úgysem értenél meg .....
Hát ennyi.... :-( .... Végigsírtam miatta a mai délelőttöt .....Egyszerű vagyok mert FÉLTEM! és sokkal többet jelent nekem, mint a világ összes rohadt pénze ! :-( :-( :-( :-(
Ez nyilván sok mindentől függ. Ha olyan környezetben élsz, ahol szívesen használnak szlenget, akkor igaz amit az előttem szólók írtak. De én pl az egyszerűt a szó legszorosabb értelmében úgy használom, ahogy a jelentése indokolja. Tehát ha valaki nem bonyolult, akkor az egyszerű. Ha valaki buta, akkor meg buta, nem pedig egyszerű.
Én pl szeretem az egyszerű embereket, de nem szeretem a butákat.
Ha pedig valaki kiszámítható, akkor nem feltétlen egyszerű, simán csak kiszámítható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!